12 Francouzům, kteří protestovali proti brutálnímu znásilnění mladé ženy, hrozí 5 let vězení
RSS

12 Francouzům, kteří protestovali proti brutálnímu znásilnění mladé ženy, hrozí 5 let vězení


Před časem jste si zde mohli přečíst o velmi brutálním znásilnění mladé Francouzky. Do jejího domu se vloupal teprve 18letý recidivista Oumar. Poté ji mučil a znásilňoval, než odešel z domu, tak ji znásilnil koštětem.
V důsledku toho měla žena potrhaná střeva a další vnitřní zranění. Nedávno se v nemocnici probudila z kómatu , ale stále je ve velmi vážném stavu.
Pokud by francouzská justice fungovala, násilník, který ženy napadal opakovaně a dokonce zneužíval i svoji 4letou sestru, by byl ve vězení a nemohl by krutý čin spáchat.
V reakci na tento barbarský čin, ale i na mnoho dalších zvěrstev, která se ve Francii dějí díky politice otevřených hranic a justici, která se raději dívá jinam, vyšlo v sobotu do ulic  12 mladých Francouzů a postavili se před dům, ve kterém bydlí násilník Oumar, aby tam s transparenty protestovali.
Záhy byli za nepovolenou demonstraci zatčeni a umístěni do vazby, ve které se nachází dosud. Přitom mladí Francouzi nikomu neublížili, nepoškodili žádný majetek, nic neukradli – pouze stáli na místě a demonstrovali.
Srovnejte si to nyní s tím, jak málo bylo zatčených za nepokoje a násilí, ke kterým došlo ve Francii na přelomu června a července.
Například z více než 300 pachatelů, po jejichž řádění vypadala francouzská obec Montargis jako válečná zóna, skončil ve vazbě jen jeden jediný.
A podobná byla situace i jinde – drtivá většina muslimských pachatelů, kteří ničili a rabovali, zůstala na svobodě.
Ovšem 12 mladých Francouzů je nyní ve vazbě za uspořádání nepovolené poklidné demonstrace. Nyní se objevila informace, že mladíci nejen zůstávají ve vazbě, ale také jim hrozí až 5 let vězení nepodmíněně.
O konečném trestu se má rozhodnout 16. října 2023, do té doby zůstávají mladíci ve vazbě.
Vidíte ten dvojí metr?? Očividně tím chce systém odradit původní obyvatelstvo, aby se – byť jen verbálně – vzpíralo násilí ze strany invazních muslimů.
Pokud dostanou mladíci, kteří nikomu nijak neublížili, nepodmíněný trest (byť třeba ne na celých 5 let), pak to bude jasný signál směrem k dalším lidem, kteří by chtěli proti násilí obohacovačů jakkoli protestovat.
Tento „vzkaz“ bude mít zcela jasný podtext: Novému obyvatelstvu a jeho násilí se musíte přizpůsobit a nesmíte se nijak bránit či na tyto činy  otevřeně upozorňovat…
 
 


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 0 Průměrně: 0 ]







Článek 12 Francouzům, kteří protestovali proti brutálnímu znásilnění mladé ženy, hrozí 5 let vězení se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden