Mike Yeadon očekává, že centrální banka přijme digitální měny do deseti let (video)
RSS

Mike Yeadon očekává, že centrální banka přijme digitální měny do deseti let (video)


Dr. Michael Yeadon poradil  lidem, aby si budovali vztahy s ostatními, o kterých vědí, že budou odolávat budoucím tyranským nařízením. Tak jako mnoho dalších lidí vnímá, že se ženeme do bezhotovostního světa pod digitální diktaturou.
Zřejmě jen vytváření nějakých komunit bude řešením toho, jak přežít ve světě, který se nyní chystá.
V mnoha zemích již skutečně takové komunity vytvářejí, nicméně není jisté, že na území jakéhokoli státu, který bude pod vlivem této diktatury, bude možné bez postihů přežít, byť v odloučené komunitě.
Mike Yeadon je ovšem přesvědčen, že vytváření těchto komunit je nyní asi jedinou možností jak se na nadcházející diktaturu připravit.
Předpověděl, že během deseti let vznikne bezhotovostní společnost, ve které budou povinné digitální identifikační karty a digitální měny centrální banky.

Ve čtvrtečním rozhovoru s vynálezcem a podnikatelem Stevem Kirschem Yeadon vysvětlil, jak využil své celoživotní znalosti jako profesionální výzkumník k odhalení neobvyklých aspektů vypuknutí COVID-19 a metod boje proti viru.
Yeadon řekl Kirschovi, že ho znepokojuje, že byly kvůli relativně neškodnému viru uvaleny lockdowny s obrovským finančním dopadem, a uvědomil si, že hlavní vlastníci aktiv a kapitálu museli s lockdowny souhlasit.
Došel k závěru, že odměnou je jim kontrola – digitální kontrola. Přišel na to  poté, co sledoval obavy z toho, že virus bude používán k vyžadování očkovacích pasů pro přístup do podniků v mnoha částech světa.
Poznamenal, že v současné době se na národní a globální úrovni přijímají rozhodnutí, která pomohou dosáhnout konečného cíle bezhotovostní společnosti s vládou nařízenými digitálními pasy.
Yeadon například poukázal na skutečnost, že Světová zdravotnická organizace nedávno přijala digitální certifikát Evropské unie COVID-19, který se podle Yeadona jednoho dne stane plnohodnotným očkovacím průkazem (což již skutečně WHO potvrdila).
Web Evropské komise uvádí, že WHO přijala tento digitální certifikační systém 1. července 2023, aby vytvořila globální systém, který pomůže chránit občany po celém světě před současnými a budoucími zdravotními hrozbami, včetně pandemií.
Yeadon také poukázal na nedávné oznámení své banky National Westminster (NatWest), že omezí denní výběry hotovosti na 250 liber. V polovině srpna citovala britská finanční média spekulace jiných kritiků, že tento krok NatWest „nás všechny přiblíží k bezhotovostní společnosti,“ což ukazuje, že Yeadon není ve svých obavách sám.
Yeadon věří, že v budoucnu budou lidé potřebovat nějaký prostředek směny, který bude nezávislý na omezeních, která budou ukládat vlády.
Varuje, že bezhotovostní společnost s CBDC je vše, co vláda potřebuje k odebrání posledního kousku svobody.
„Rozhodl jsem se, že se do toho nebudu registrovat. A když mi lidé říkají: „Toto je konec vašeho přístupu k penězům,“ je to tak. Věřím, že tento stroj se bude používat k zabíjení mnoha lidí a já se k tomu stroji nepřidám,“ řekl Yeadon.
Kirsch i Yeadon však předpověděli, že velké části populace kapitulují, pokud se vlády pokusí využít další ohnisko infekční choroby k zavedení sociálních kontrol, jako tomu bylo v případě COVID-19.
„Myslím, že musí dojít k tomu, aby do úřadu zvolili lidi, kteří jsou proti těmto věcem,“ řekl Kirsch.
Yeadon věří, že je na to příliš pozdě, ale poradil lidem, aby si budovali vztahy s lidmi, o kterých vědí, že budou i nadále odolávat budoucím tyranským nařízením.
Když se Kirsch zeptal, co si myslí, že se stane v příštích pěti až deseti letech, Yeadon odpověděl, že věří, že pokud je nezastavíme, čekají nás povinné digitální ID a bezhotovostní CBDC.
„Přijdeme o svobodu,“ dodal.
 


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 6 Průměrně: 5 ]







Článek Mike Yeadon očekává, že centrální banka přijme digitální měny do deseti let (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden