Tranďák, který byl jmenován ukrajinským mluvčím, vyhrožuje novinářům: „Všichni budou dopadeni a spravedlnosti bude učiněno zadost“ (video)
RSS

Tranďák, který byl jmenován ukrajinským mluvčím, vyhrožuje novinářům: „Všichni budou dopadeni a spravedlnosti bude učiněno zadost“ (video)


Jde samozřejmě o vám jistě dobře známého amerického vojáka, který se prohlásil za ženu a nyní funguje jako ukrajinský mluvčí v angličtině.
V Bidenových USA mají totiž ve zvyku obsazovat maximum „viditelných“ postů různými LGBTQIA, přičemž samotná US army se v poslední době chlubí jejich zvýšeným náborem.
V tomto případě jde výhružka zejména směrem k americko-chilskému novináři Gonzalu Lirovi, který byl nedávno při pokusu o překročení maďarských hranic na základě udání zadržen.
Samozřejmě však nemíří pouze k němu, ale ke všem dalším novinářům, kteří nebudou udržovat mainstreamový západní narativ. Takových je na území Ukrajiny hned několik, včetně Američanů či občanů západoevropských zemí.
Sarah Ashton-Cirillo, americký transgender voják sloužící jako anglicky mluvící mluvčí Ukrajiny, vydal ostré varování ruským propagandistům,  kteří kritizují ukrajinskou vládu.
„Rusko nenávidí pravdu, že jejich obsesivní zaměření na ukrajinského dobrovolníka jednoduše umožňuje jasně zářit světlu poctivosti ukrajinského národa,“ řekl Ashton-Cirillo.
Mluvčí se ve své zprávě nedržel zpátky a dodal:
„Příští týden budou zuby ruských ďáblů skřípat ještě silněji a jejich zuřivá ústa budou pěnit v nekontrolovatelném šílenství, až svět uvidí, jak oblíbený kremelský propagandista zaplatí za jejich zločiny.“
Toto prohlášení samozřejmě znamená, že má padnout  rozsudek proti Gonzalu Lirovi. Podle všeho je možné očekávat i trest smrti.



Varování Ashtona-Cirilla tím neskončilo.
„Tato Putinova loutka   je jen prvním ruským válečným zločincem. Všichni propagandisté budou pronásledováni a spravedlnosti bude učiněno zadost. My na Ukrajině jsme na tomto poslání vedeni vírou v Boha, svobodu a úplné osvobození.“

Since there are several people asking for this video and many discussing it on Telegram and across social media channels, here is my latest episode of Russia Hates the Truth.
The russians and their supporters are gnashing their teeth as predicted.
pic.twitter.com/Bdr1yddFN3
— Sarah Ashton-Cirillo (Ukrainian TDF Media) (@SarahAshtonLV) September 13, 2023


Oznámení přišlo poté, co byl chilsko-americký novinář Gonzalo Lira  zatčen za „ospravedlňování ruské agrese, popírání/oslavování ruských válečných zločinů a podkopávání ukrajinského vedení a obranných sil.“
Gonzalo Lira je  novinář , osobnost YouTube a spisovatel, který vystupuje pod jménem „Coach Red Pill“.


Lira, chilský Američan, který se přestěhoval na Ukrajinu několik let před válkou, byl v době invaze náhodou v Kyjevě.


Lira natočil mnoho videí kritizujících ukrajinského prezidenta Zelenského a taktiku ukrajinských sil, včetně jejich neonacistických elementů.
Kritizoval také provokace NATO, které způsobily válku. Lira tvrdil, že měl možnost opustit Ukrajinu, ale rozhodl se zůstat a informovat o tom, co bylo potlačováno v západních médiích.
K tomuto zatčení došlo poté, co Daily Beast minulý  měsíc zveřejnil nestydatý článek o Lirovi s uvedeným jménem autora „Mark Hay“.



Mark Hay je původní biologické jméno transexuála „Sarah Ashton-Cirillo“ – nového ukrajinského trans mluvčího.
Lira nedávno  natočil video, ve kterém tvrdil, že přispěvatel Daily Beast informoval ukrajinský režim o poloze Liry .
Reportér Daily Beast opakovaně komentoval v naději, že novinář bude zatčen nebo dokonce zabit.
Biologický muž Sarah Ashton-Cirillo se chlubil zmizením a potenciální smrtí Liry a poznamenal, že jakákoli kritika nebo žurnalistika vnímaná jako kritika Ukrajiny je koneckonců nezákonná :

Wow! #Russian media (RT) just ran a piece on @realGonzaloLira w/ a quote from @MaxBlumenthal .
Two things:
1.) Is Gonzalo Lira really "missing?"
2.) RT admits @realGonzaloLira criticized the #Ukraine government & Ukranian Armed Forces, which are both illegal right now. pic.twitter.com/2g7KgcOaH4
— Sarah Ashton-Cirillo (Ukrainian TDF Media) (@SarahAshtonLV) April 20, 2022


Poté, co Lira zmizel, Ashton-Cirillo si z něj dělal legraci s odkazem na jeho potenciální vraždu rukou ukrajinských agentů, zatímco byl nezvěstný.
Cirillo skrz Daily Beast také vyhrožoval dalšímu odvážnému disidentskému reportérovi   Patricku Lancasterovi , který informuje o válce na Ukrajině jako videožurnalista ukazující fakta zamlčená západními médii.
O situaci tam (ale například i v Arménii) informuje již téměř 10 let.
Zde je jeho poslední video:

Lira byl nechvalně znám tím, že na Telegramu odhalil ukrajinskou válečnou propagandu.  Lira byl konkrétně nápomocen při odhalování následujících skutečností:

Agenti ukrajinského prezidenta Zelenského útočí na neozbrojené civilisty
Západem podporovaný prapor Azov, který byl explicitní neonacistickou organizací, znásilnil a zabil mladou dívku a na její tělo byl vypálen hákový kříž.
Odhalení plánované západní provokace s použitím toxických chemikálií k inscenování toho, co pravděpodobně mělo být zinscenováno jako „chemický útok“ Ruska na Ukrajinu.

Lirův poslední připnutý příspěvek, jedna z posledních věcí, které zveřejnil, byl „Pohřešovaní“, kde uvedl skupinu lidí, kteří se ztratili v ukrajinském konfliktu, a poznamenal, že pokud o něm nebude slyšet do 12 hodin, mají si lidé přidat jeho jméno na seznam.
Novináři, jejichž zpravodajství nesleduje proukrajinskou stranickou linii, jsou napadáni a pronásledováni. A to zejména ti, kteří jsou třeba i dlouhé roky přímo v místě konfliktu.





Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 0 Průměrně: 0 ]







Článek Tranďák, který byl jmenován ukrajinským mluvčím, vyhrožuje novinářům: „Všichni budou dopadeni a spravedlnosti bude učiněno zadost“ (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden