Na přeplněné Lampeduse, která vypadá jako africké ghetto, probíhají od včerejška nepokoje (videa)
RSS

Na přeplněné Lampeduse, která vypadá jako africké ghetto, probíhají od včerejška nepokoje (videa)


Již včera jsem zde upozornila na to, že si Lampedusa  připsala další nechvalný rekord, kdy během pouhých 30 hodin (konkrétně celé úterý až do středy brzy ráno) připlulo ke břehům ostrova více než 6100 Afričanů.
Jednalo se o bezprecedentní invazi, kdy v jeden moment doslova „zaútočilo“ na malý ostrov 120 lodí s vetřelci. Jde o útok na Evropu, o invazi bezprecedentních rozměrů.
Nejvíc je opět připomínána zcela lživá kampaň Meloniové, která v každém svém prohlášení před volbami zmiňovala nutnost blokování přístavů (blocco navale):

The newspaper library. pic.twitter.com/kV8xYKOrEk
— El Curandero (@curandero_el) September 13, 2023


Ovšem děje se pravý opak, přístavy jsou otevřené, italská pobřežní stráž funguje jako další pašerácká ziskovka a italská premiérka dokonce dováží do země údajně „legální cizince“ na práci ze zemí jako Bangladéš či Pákistán.
Pro nás je nyní podstatné, že EU již uvažuje o urychleném uplatnění přerozdělování přesně podle pravidel určených v migračním paktu.
A zde opět připomínám, že jsme mezi zeměmi, do nichž mají přednostně mířit džihádisté, kteří již přetěžují nejen Itálii, ale i jiné země.  Jenže z těchto zemí jsme zároveň i jedinou, jejíž vláda SOUHLASILA s migračním paktem.
Kam tedy bude směřovat první přerozdělování je snad celkem jasné. Zde opět zdůrazňuji, že v případě migračních kvót se nebere zřetel na počet přijatých Ukrajinců.
Ale zpět k Lampeduse. Dnes se objevilo několik nových záběrů ze včerejší situace na Lampeduse. Ta se již stala zcela neúnosnou. Mnoho lidí to dokonce nazývá apokalypsou. Ostatně, posuďte sami:

Thousands of military aged men from Africa are invading our continent. Every. Day. This is Lampedusa, Italy.
Where is that “Blocco Navale” (naval blockade) that you promised us, @GiorgiaMeloni ? You’ve betrayed your voter base – and the rest of Europe. pic.twitter.com/wkfqP3JBKR
— Eva Vlaardingerbroek (@EvaVlaar) September 13, 2023



Italy is a colony, we have 140 American military bases, the European Union is a CIARockefeller creature to control Europe. we use a private and foreign currency, all political parties do the same things, they are hetero-directed from the outside: they are pro-EU, pro-sending… pic.twitter.com/i138N6x36R
— Enrica (@EnricaSpo) September 14, 2023



in Italy we also have laws but the judiciary strikes those who want to stop immigration!!! Art. 40 CP: «Not preventing an event, which one has a legal obligation to prevent, is equivalent to causing it». Meloni, prime minister, responsible for the borders, allows masses of… pic.twitter.com/kgrfQEtUcP
— Enrica (@EnricaSpo) September 14, 2023



Hell in Lampedusa, a situation completely out of control, a real unprecedented apocalypse https://t.co/zcVwYGuwBm #kalergi #nazieuropeanunion immigration serves: 1) NGOs (controlled by financial oligarchies) import low-cost labor to lower salary ceilings, 2) create chaos and… pic.twitter.com/2XdwNs1qjj
— Enrica (@EnricaSpo) September 14, 2023


 

Situace je již samozřejmě taková, že počet vetřelců přečíslil počet obyvatel Lampedusy. Podle zpráv již na ostrově dochází k dalším nepokojům a rabování.
Meloniová dala příkaz k rozmístění těchto vetřelců po celé Itálii. Část byla převezena včera, další mají být přemístěni dnes. Zřejmě očekává, že se většina sama vydá dál do Evropy.
Na Lampeduse se nyní nachází většinou obyvatelé Pobřeží slonoviny, Burkiny Faso, Guinejci, Senegalci a Nigerijci.
A v Evropě se tím naplňuje plán „velké výměny.“ Další konspirace se tak stále více stává realitou.


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 3 Průměrně: 5 ]







Článek Na přeplněné Lampeduse, která vypadá jako africké ghetto, probíhají od včerejška nepokoje (videa) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden