Glosa MM: Dnes jsme přesvědčeni, že Rusko tuto válku prohraje, říká Zelenský
RSS

Glosa MM: Dnes jsme přesvědčeni, že Rusko tuto válku prohraje, říká Zelenský


MIROSLAV MACEK
Slova k zapamatování ukrajinského prezidenta Zelenského:
Dnes jsme přesvědčeni, že Rusko tuto válku prohraje. Jsem si jist, že vyhrajeme, protože pravda je na naší straně. Společně dokážeme, že život je hodnota, že na lidech záleží. Na svobodě záleží, na Evropě záleží. Bude to společné vítězství. O pravdě, o demokracii, o našich lidech.
Ukrajinská těžební a hutnická společnost Metinvest, kterou vlastní podnikatel Rinat Achmetov , se podle serveru Meduza zabývá výrobou přesných kopií vojenské techniky. Uvnitř malého hangáru, který stojí zastrčený na okraji rozsáhlého průmyslového areálu uprostřed Ukrajiny, vyrobila již stovky replik různých typů západních zbraní, které následně zničila ruská vojska.
Kopie jsou vytvořeny s jediným cílem, být zničeny co nejrychleji. Ocelárenská společnost tvrdí, že tyto návnady jsou pozoruhodně úspěšné. Stovky z nich se už staly terčem ruských sil téměř ihned po jejich nasazení. Rusko tak plýtvá masivní množství financí na ničení bezcenných kusů železa, prakticky k nerozeznání od skutečných zbraní.
Dodávám:
Ovšem ten hangár je také replika, to dá rozum…
Pavel Páral:
Žádná vize a její naplňování nezmění skutečnost, že máme a s velmi vysokou pravděpodobností i v budoucnu budeme mít čtyřikrát dražší energii než USA, což jasně determinuje osud jakéhokoli průmyslového odvětví v zemi.
Dodávám:
Už konečně chápete, proč musel být zničen Nord Stream a vypukla americká proxy válka na Ukrajině? Za vším hledej peníze a strýčka Sama…
Maďarský europoslanec Tamás Deitch:
„Sankce prý srazí ruskou ekonomiku na kolena a v krátké perspektivě povedou k ukončení ukrajinské války. Od té doby uplynul rok a půl! Je těžké vůbec odhadnout, kolik škody ještě sankce napáchají ekonomikám evropských zemí ve srovnání s potížemi, které způsobují Rusku.”
 

MACEK Miroslav

The post Glosa MM: Dnes jsme přesvědčeni, že Rusko tuto válku prohraje, říká Zelenský first appeared on .


Nejčtenější za týden