„Vlastníme vědu,“ prohlásila zástupkyně OSN a vyzvala k tvrdé cenzuře (video)
RSS

„Vlastníme vědu,“ prohlásila zástupkyně OSN a vyzvala k tvrdé cenzuře (video)


Zde měla Melissa Flemingová, která v rámci OSN zastává obdobnou funkci jakou má Jourová v rámci EU (cenzura), na mysli zejména klimatickou agendu.
S tím, jak se prakticky denně objevují nové a nové důkazy, které odhalují největší podvod v dějinách lidstva, dochází v řadách globálních zločinců a jejich slouhů ke zděšení, neboť masy by již nemusely podlehnout podobné „hypnóze“ jako v případě covidového podvodu.
Celá současná – zejména západní – politika je založena na klimatickém podvodu, který hlásá, že se blížíme k apokalypse, která bude způsobena lidmi produkovaným CO2.
Drtivá většina lidí vůbec netuší, že život by byl mnohem levnější, pokud by ceny do značné míry neovlivňoval právě tento podvod. A netuší, že i v příštích letech jim budou velmi zásadním způsobem ničeny životy ve jménu tohoto podvodu, který má dva hlavní cíle: depopulaci a zavedení diktatury pod jednou světovou vládou.
Plánují umístění lidí v chytrých 15minutových městech, kde budou pod plným dohledem nejen oni, ale i jejich finance uložené v programovatelné CBDC.
To bude propojeno se zaváděním systémů sociálních kreditů, které rozhodnou o tom, kdo má mít k digitální měně přístup a co si za ni může koupit – to vše a mnohé další velmi úzce souvisí s klimatickým podvodem.
Vždyť stále častěji se hovoří o klimatických lockdownech a uhlíkové daně jsou již připraveny nejen pro firmy, ale i pro občany. Měření uhlíkové stopy má být základem pro systém sociálních kreditů.
Přesně tento podvod musí být dotažen do úspěšného konce, takže OSN nyní vyzývá k přísnější cenzuře informací o klimatu – tedy všech informací, které neodpovídají mainstreamovému narativu, jehož podstatou je právě ona lež o CO2 produkovaném člověkem.
Melissa Flemingová  je „hlavní komunikátorkou“ OSN od roku 2019.
V podstatě se ovšem dlouhodobě věnuje oblasti cenzury sociálních sítí.
Její životopis na její substack stránce říká, že podporuje mírový, udržitelný, spravedlivý a humánní svět. Tak sama sebe popisuje. Ve skutečném životě je všechno, jen ne taková.
Flemingová je narcistka posedlá mocí, jejímž cílem je rozhodovat o tom, co si máte myslet, číst nebo slyšet.



Flemingová se tento týden stala virální na sociálních médiích poté, co byl zveřejněn její nedávný projev. Tato žena je chladnokrevná tyranka. A co hůř, je příliš arogantní, aby viděla, jak zle zní masám. A ona tvrdí, že její odborností je komunikace?
Ve virálním videu, které se tento týden objevilo online, Melissa Flemingová tvrdí: „Vlastníme vědu a myslíme si, že svět by to měl vědět.“

Is this Orwellian censorship part of illegal partnership the fascists at @Google and @Youtube signed with @UN to suppress information and censor info that contradicts their lies, as admitted by UN comms czar @MelissaFleming at the evil @WEF ? Help expose these tyrants. @elonmusk pic.twitter.com/9D62m2sCDO
— Alex Newman (@ALEXNEWMAN_JOU) September 13, 2023


Diktátorská OSN chce spolu s WHO převzít moc nad světem. A vylhaná klimatická agenda má být jednou z cest jak na to…
 
 


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 0 Průměrně: 0 ]







Článek „Vlastníme vědu,“ prohlásila zástupkyně OSN a vyzvala k tvrdé cenzuře (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden