Emeritní profesor o turbo rakovině: „Lékaři vidí podivné věci“ (video)
RSS

Emeritní profesor o turbo rakovině: „Lékaři vidí podivné věci“ (video)


Ještě před rokem 2021 jsme nikdy o turbo rakovině neslyšeli. Tento pojem se začal hodně často objevovat právě od roku 2021, tedy od doby, kdy se lidem začaly hromadně podávat experimentální injekce.
Stále více odborníků upozorňuje na rychlý nárůst případů, kdy se u někoho zcela náhle objeví rakovina, která má však velmi rychlý průběh, jako kdyby již začala někde na vyšším stádiu.
„Víme, že vakcíny proti Covidu poškozují imunitní systém u některých lidí,“ řekl emeritní profesor Harvey Risch v rozhovoru pro The Epoch Times .
„Lékaři vidí velmi podivné věci,“ řekl Risch. Jako příklad uvedl 25leté lidi s rakovinou tlustého střeva bez genetické predispozice. „To je normálně téměř nemožné,“ řekl lékař.


Jiné druhy rakoviny, které se obvykle objevují až po mnoha letech u starších pacientů, jsou také diagnostikovány u velmi mladých lidí. Z tohoto důvodu se také nazývají turbo rakoviny.
„Některé z těchto rakovin jsou tak agresivní, že dramaticky vzrostly mezi dobou diagnózy a léčby,“ poznamenal Risch.
„Normálně proti rakovině bojuje samo tělo. Imunitní systém rozpozná rakovinné buňky a vyčistí je nebo zamezí jejich růstu. Ale pokud poškodíte imunitní systém, dostanou šanci se množit až do bodu, kdy tělo již nemůže bojovat.“
Risch má podezření, že právě to se děje u lidí, kteří po očkování proti covidu dostanou „turbo rakovinu“.


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 3 Průměrně: 5 ]







Článek Emeritní profesor o turbo rakovině: „Lékaři vidí podivné věci“ (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden