Kotleba mal v neverejných prieskumoch 16%, Matovič s Lipšicom vytvorili preto Kollára
RSS

Kotleba mal v neverejných prieskumoch 16%, Matovič s Lipšicom vytvorili preto Kollára


Voľby 2016 boli veľmi zaujimavé. Stalo sa niečo, s čím nerátal nikto. Kotlebovci sa dostali do parlamentu. Napriek tomu, že v prieskumoch im dávali menej ako 1%, reálne mali 8% a to po výpadku systému na niekoľko hodín.  Centrálneho systému, ktorý zabezpečuje rátanie hlasov. Pred pádom mal Kotleba 14%.
Tento rozhovor bol v roku 2014 a Matovič s Procházkom a inými vymyšľali ako Kotlebovi zobrať tých 16%. Dohodli sa na vytvorení Sme rodina a prevzati problematiky migrantov, preto volili Kollára. Teraz Kollár a jeho vláda urobila kroky na príjem imigrantov a najväčšieho podporcu migrantov Orlovského dosadili do vedenia migračného úradu. Ten v minulosti pracoval pre Sorosove mimovládky parazitujúce na financiach pre migrantov a taktiež Sorosovu mimovládku otvorená spoločnosť aj viedol.  Toto je politika.
Tu nájdete rozhovor:

document.createElement('video');
http://www.inenoviny.sk/wp-content/uploads/2023/09/matovic-lipsic-prochazka.mp4

zdroj videa: https://www.mojevideo.sk/video/2963d/matovic_s_lipsicom_zalozili_kollarovu_stranu_sme_rodina.html
Vyjadrenie lekár Radoslav Čičala


Prieskumy sú 2 typy, verejné na manipuláciu verejnej mienky a šírenie bludu, že nemá význam voliť strany pod 5% . Tento blud je vytvorený a šíreny ľuďmi financovanými veľkými stranami.
Aj tieto prieskumy sú často na ich objednávku, aby voličom určili koho voliť.

Potom je druhý typ prieskumov, tie si robia strany a podľa toho zintenzívňujú kampaň – napríklad dnešne divadlo napadnutia Kaliňáka Matovičom (to sú často dopredu naplánované akcie) s cieľom ubrať ostatným hlasy (po takýchto akciách pribúdnu hlasy SMER-SD aj Matovičovi, lebo ľudia to šíria virálne). https://www.irozhlas.cz/zpravy-svet/igor-matovic-robert-kalinak-rvacka-bitka-pesti-do-tvare_2309131012_jgr


Vo verejnom prieskume 2016 mal Kotleba 1,4%. V uniknutom rozhovore Matoviča s Procházkom sa však bavili, že má 16% a treba mu ubrať hlasy. Na to krátko vznikol Kollár a jeho strana Sme rodina, ktorú propagovala alternatíva ako hlavnespravy, infovojna…a na rozprávani z obývačky proti migrantom s plným nosom sa Kollár dostal do parlamentu. Tak málo stači, nič neurobiť.



Bol som vo volebnej komisii a Kotleba mal 14% a potom zrazu padol systém na niekoľko hodín a potom po nabehnutí mal 8%. To je demokracia a transparentné voľby. Preto oslovte strany alebo choďte bezplatne do komisii a sledujte dianie, kontrolujte hlasy.
https://www.facebook.com/groups/308291614686489/posts/696057082576605/


NEVERTE PRIESKUMOM!!!
The post Kotleba mal v neverejných prieskumoch 16%, Matovič s Lipšicom vytvorili preto Kollára first appeared on inenoviny .


Nejčtenější za týden