Příští týden se v New Yorku koná sraz globálních zločinců
RSS

Příští týden se v New Yorku koná sraz globálních zločinců


Globalistická rodina Clintonových, Bill Gates, Bergoglio či Klaus Schwab. Přesně tato sestava – a mnoho dalších –  si bude souznít již příští týden na summitu, který nastolí další směřování zejména západního světa.
Půjde samozřejmě také o to, jak nejlépe lidem prezentovat klimatický podvod tak, aby velmi ochotně přijali vše, co s touto politikou souvisí.
Po vás samozřejmě budou chtít, abyste nic nevlastnili,  vše sdíleli, chodili pěšky nebo jezdili na kole, měli jediný správný názor a jedli brouky, zatímco oni rozhodně nebudou nemajetní, budou létat soukromým tryskáčem a už vůbec nebudou jíst hmyz.
WEF, Organizace spojených národů, Clinton Inc. a Bill Gates znovu shromažďují klimatický gang.
Klaus Schwab , Bill Gates, papež František, Matt Damon, Hillary Clintonová a vůdci OSN se setkávají v newyorském baru…
Ne, to není vtip.
V podstatě to popisuje scénář, který se odehraje příští týden na okraj výročního zasedání Valného shromáždění OSN v New Yorku. Ale místo pokecu v baru budou tito „herci“ údajně požadovat vzdání se vašich práv a zároveň světu ukazovat svou údajnou morální nadřazenost.
Světové ekonomické fórum pořádá svá „ Setkání o dopadu na udržitelný rozvoj ,“ kde Klaus Schwab a jeho tým vyvinou strategie, jak nám ve jménu změny klimatu odebrat více práv.

Clinton Inc. pořádá každoroční gala  Clinton Global Initiative (CGI) a papež František se nyní také zúčastní (pozn.: k tomu zítra přinesu ještě extra článek). Takže pokud někdo zná exorcistu, bylo by moudré poslat ho příští týden na Manhattan.
Konference, kterou pořádá rodina Clintonových, bude mít hvězdné obsazení, včetně vysoce postavených členů Bidenovy administrativy, jako je ministryně financí USA Janet Yellenová.
Účastny budou také celebrity jako Matt Damon, které kážou, jak jsou odhodlány chránit planetu, jen aby odletěly zpět do Kalifornie svým soukromým letadlem a pak se vydají na dovolenou do Karibiku, kde se budou plavit na své luxusní jachtě.
Seznam sponzorů této akce je působivý, dokonce i na poměry Hillary Clintonové. Mezi sponzory CGI patří jména jako Pfizer, Moderna a Elizabeth Hirsh Naftali, která pomáhala prodávat „umělecká díla“ Huntera Bidena .



Gatesova nadace bude pořádat každoroční akci Goalkeepers, kde budou celebrity placeny za podporu malthusiánských názorů, které dlouhodobě propaguje Bill Gates. Obecně takové události často nejsou pro africký kontinent dobrou zprávou. Na nedávné konferenci Goalkeepers  Gates chválil svou GMO kukuřici, kterou nazval „magická zrna.“
Nakonec 193 členských států Valného shromáždění OSN vyšle své vrcholné politiky, aby promluvili o svých zemích. Mnoho z těchto vůdců bude prosazovat Agendu OSN 2030 a její cíle udržitelného rozvoje (SDG), které v konečném důsledku předpokládají centralizaci moci a bohatství ve jménu opatření v oblasti klimatu…



Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 1 Průměrně: 5 ]







Článek Příští týden se v New Yorku koná sraz globálních zločinců se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden