Zbraň k destabilizaci Evropy: Kdo zaplatil vetřelcům cestu? (videa)
RSS

Zbraň k destabilizaci Evropy: Kdo zaplatil vetřelcům cestu? (videa)


Kdo zaplatil cestu ilegálům, kteří nyní skrz Lampedusu zaútočili na Evropu? Kdo vše zorganizoval?
Tyto otázky jsou oprávněné, protože – jak se nyní ukázalo – vetřelce cesta vůbec nic nestála. A pašeráci je zdarma vozit nebudou.
Kdo je tedy jejich sponzor???
Jak se nyní dozvěděl francouzský politik, který se vydal přímo na Lampedusu, aby obhlédl situaci, tak za cestu tentokrát nemuseli afričtí ilegálové nic platit, což ovšem znamená, že tu cestu za ně platil někdo jiný, kdo má zájem o to, aby se dostali do Evropy.
Většina navíc musela cestovat ze subsaharské Afriky do Libye nebo Tuniska a poté lodí – celou tuto cestu musel NĚKDO platit.
Kdo má zájem, aby tito vojáci obsadili Evropu?
Na to si už odpovězte sami. Platit mohla EU, Sorosem dotované neziskovky, nějaká místní bojůvka, která je vyslala do Evropy, Muslimské bratrstvo – nebo kdokoli jiný.
Možností je spousta.
Zde je ono inkriminované video, na kterém francouzský poslanec říká: Tady, na Lampeduse, nám někteří afričtí ilegálové říkají, že za svou cestu nezaplatili. Jsou používáni jako zbraň k destabilizaci Evropy?

Ici à #Lampedusa , certains clandestins africains nous disent ne pas avoir payé leur trajet. Sont-ils utilisés comme une arme pour déstabiliser l’Europe ? pic.twitter.com/kteOCa3KPc
— Damien Rieu (@DamienRieu) September 15, 2023



À #Lampedusa , je ne vois ni femmes ni enfants. pic.twitter.com/0Rb3PSUG1e
— Damien Rieu (@DamienRieu) September 15, 2023


A další stále připlouvají. Kdo jim to platí???

L’armada des clandestins africains à #Lampedusa . pic.twitter.com/BdSLqjDoF7
— Damien Rieu (@DamienRieu) September 15, 2023


Obyvatelé Lampedusy dnes protestovali v ulicích. Je jich na ostrově aktuálně méně než invazních vojáků. Reportérům říkají: „Zastavte invazi! Vy novináři říkáte, že jsou to uprchlíci, ale to je lež! Nejsou to uprchlíci!“
Místní občané požadují odstoupení Meloniové. Ta se zítra chystá na Lampedusu i s Lejnovou. Policie jim mezitím vyhrožuje a chce, aby s protesty přestali.

Italian residents in Lampedusa rise up: "Stop the invasion! You journalists say they are refugees, false! They are not refugees!" It's time for protests to spread across Europe. https://t.co/drJGG347r2 pic.twitter.com/TT4lOkY2LJ
— RadioGenoa (@RadioGenoa) September 16, 2023


„Je načase, aby se protesty rozšířily po celé Evropě, jinak se tato invaze rozšíří úplně všude,“ říkají Italové….
A zde jsou další „Novoevropané,“ kteří přistáli na Lampeduse. Kam asi budou tito „doktoři a jaderní inženýři“ přemístěni? Kdo jim zaplatil cestu? A jaký je záměr jejich sponzora?

The nuclear scientists who have just landed in Lampedusa are telling us Europeans to fuck off https://t.co/drJGG33zBu pic.twitter.com/KvsxHOkiKU
— RadioGenoa (@RadioGenoa) September 16, 2023


Takto obohacují raketoví inženýři a chirurgové Itálii:

National Geographic Italy. Yet another video of an African shitting in the street. Some call this "cultural enrichment" https://t.co/drJGG33zBu pic.twitter.com/fgV3gLIgR0
— RadioGenoa (@RadioGenoa) September 15, 2023



National Geographic Italy https://t.co/drJGG33zBu pic.twitter.com/QCcUc95OK2
— RadioGenoa (@RadioGenoa) September 15, 2023


Pašerák , který má nyní hodně práce, sám říká, že se chystá přivézt dalších asi 6 tisíc vetřelců do konce měsíce. Ale to je jen jeden pašerák, mnoho dalších převáží podobné počty.
Itálie je nyní ve značných problémech, během zítřka (neděle) by mělo dojít k dohodě s Bruselem – tedy s Lejnovou, která má navštívit Lampedusu.
Německo již dříve ohlásilo, že NIKOHO dalšího nemůže vzít, stejný vzkaz poslaly Francie, Nizozemsko, Dánsko, Švédsko. Rakousko nyní ohlásilo, že posiluje dohled na hranicích s Itálií.
Kam asi tisíce afrických útočníků půjdou? Nebo kam je přidělí Brusel?
Zjistíme, kdo jim zaplatil cestu?
 


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 3 Průměrně: 5 ]







Článek Zbraň k destabilizaci Evropy: Kdo zaplatil vetřelcům cestu? (videa) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden