10 europoslanců zaslalo dopis šéfce EP, ve kterém ji žádají o okamžité ukončení očkovací kampaně
RSS

10 europoslanců zaslalo dopis šéfce EP, ve kterém ji žádají o okamžité ukončení očkovací kampaně


Jak již víte, tak nedávno schválila americká FDA nové experimentální „vakcíny“ – údajně na aktuální varianty. Záhy se samozřejmě tyto přípravky schválily také na území EU, kde jsou nyní vládami silně propagovány.
Nicméně tyto přípravky byly testovány na pouhých 20 myších – a bez jakékoli kontrolní skupiny. Testy na lidech zde neprobíhaly vůbec. Ti, kdo se tak rozhodnou si nechat tyto injekce aplikovat, budou dalšími pokusnými subjekty, tentokrát lidskými.
Alarmující je také fakt, že jsou tyto injekce doporučovány například těhotným ženám, které běžně musí ze svého jídelníčku vyřadit i některé jinak běžné pokrmy. Ale experimentální injekce jim jsou vřele doporučovány – dokonce je mají dostávat přednostně.
Tedy i těhotné ženy mají být zahrnuty mezi testovací subjekty pro experimentální mRNA injekce. Zdá se, že Mengele zde má zdatnou konkurenci – a to i v podobě EU, která podobná doporučení vydává.
Navzdory obrovské nadměrné úmrtnosti a četným závažným vedlejším účinkům vakcín proti covidu zahajuje Evropský parlament svou očkovací kampaň. To musí okamžitě skončit, říká europoslanec Marcel de Graaff (FVD).
Spolu s dalšími devíti poslanci Evropského parlamentu napsal dopis předsedkyni parlamentu Robertě Metsolové.
Poslanci a zaměstnanci obdrželi ve středu sdělení, že se na podzim mohou nechat očkovat proti COVID-19. Kampaň bude zahájena 9. října v Bruselu a Lucemburku a 16. října ve Štrasburku.
„Těhotným ženám, lidem starším 65 let a osobám s chronickými onemocněními se důrazně doporučuje, aby se nechali očkovat,“ uvádí se v prohlášení. Budou mít přednost v očkování.
10 poslanců Evropského parlamentu upozornilo  Metsolovou na nevysvětlitelnou nadměrnou úmrtnost, zejména mezi staršími lidmi. Po očkovacích kampaních se nadměrná úmrtnost nesnížila, což vyvolává pochybnosti o účinnosti vakcín, píší.
Vzhledem ke znepokojivému nárůstu počtu nežádoucích účinků by bylo používání vakcín obvykle pozastaveno až do komplexní studie jejich bezpečnosti a účinnosti.
Z tohoto důvodu poslanci vyzývají šéfku EP, aby upustila od očkovací kampaně.
Dopis podepsali Joachim Kuhs (AfD), Marcel de Graaff (FVD), Christine Anderson (AfD), Francesca Donato, Mislav Kolakusic, Rob Rooken, Maximilian Krah (AfD), Ivan Vilibor Sincic, Cristian Terhes a Milan Uhrík.
 


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 2 Průměrně: 5 ]







Článek 10 europoslanců zaslalo dopis šéfce EP, ve kterém ji žádají o okamžité ukončení očkovací kampaně se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden