Ursula von der Leyen a EU: „Proočkovali jsme celý kontinent!“
RSS

Ursula von der Leyen a EU: „Proočkovali jsme celý kontinent!“


Předsedkyně Evropské komise Ursula von der Leyenová vyjmenovala úspěchy Evropské unie pod jejím vedením ve svém středečním projevu o stavu Unie, včetně tohoto prohlášení: „Položili jsme základy pro zdravotní unii a pomohli očkovat celý kontinent – ​​a velké části světa.“ (Video projevu najdete zde , text  zde  ).
Žádná zmínka o tom, že EU z velké části očkovala evropský kontinent „vakcínou“ německé společnosti BioNTech a jejího amerického partnera Pfizer – jejíž bezpečnost a účinnost byla neznámá, podle podmínek smlouvy, kterou Komise podepsala jménem všech členských států EU.
Pro připomenutí, zde je stejná pasáž v redigované verzi smlouvy zveřejněné Komisí. Tato pasáž potvrzuje, že nikdo neví, jaké jsou účinky takzvaných „covid vakcín:“

Není zde ani zmínka o tom, že zveřejněné výsledky klinického hodnocení, které sloužilo jako podklad pro nouzové schválení léku, výslovně přiznávají, že není známo, zda tzv. vakcína brání přenosu viru.
To samozřejmě podkopává samotné ospravedlnění pro „očkování celého kontinentu,“ včetně velké části populace, která sama prakticky nebyla ohrožena normálně mírným onemocněním, ale možná údajně (tehdy) neznámými vedlejšími účinky léku.
Nakonec zůstalo nezmíněno, že ačkoli neexistovala žádná logika zdravotní politiky pro „očkování celého kontinentu,“ existovala ekonomická logika alespoň pro jeden členský stát EU, konkrétně Německo.
Německá vláda nejenže podporovala BioNTech od začátku, ale dokonce pomáhala s jeho založením.
Ursula von der Leyen byla sama členkou německé vlády, která podporovala založení BioNTechu již v roce 2008.
Po svém přesunu do Evropské komise na konci roku 2019 poskytla dalších 375 milionů eur na financování kandidáta na vakcínu proti COVID-19 společnosti BioNtech.
Výše uvedená časová osa nám skvěle zapadá do toho, jak byl celý covidový podvod připravován.
Jisté je, že v roce 2009 byla prvním testem společnosti tehdy vyhlášená epidemie prasečí chřipky. V té době již věděli, co připravují na rok 2020. A samozřejmě to věděli i o něco dřív, když německá vláda podpořila založení BioNTechu již v roce 2008.
Nyní je jasný i důvod, proč musela být právě Ursula von Lejno šéfkou EK.
Moc dobře si pamatuji, že tehdy, tedy v roce 2019, předvedli parádní divadlo, když proti ní ve zmanipulované volbě postavili jako druhého kandidáta Timmermanse (ostatní kandidáty – tehdy jich bylo celkem 5, včetně českého europoslance Zahradila – zcela ignorovali).
Věděli, že Timmermans není přijatelný pro nikoho, kdo není na ultralevici, takže neměl šanci projít.
Byl to vlastně jen trik, aby mohli legálně Lejno na její post instalovat.
A náhoda jistě není ani to, že byla vybrána i s pomocí předem pečlivě zvolených loutek, které záhy ve svých zemích zaváděly tuhý covidfašismus (šéfy EK vybírají premiéři či prezidenti členských zemí z kandidátů, které nabídnou jednotlivé frakce).
Šéfka EK si pak beztrestně namastila kapsy během tajného uzavírání nevýhodných smluv se svým kamarádíčkem Bourlou z Pfizeru. Utajené SMS dodnes nebyly zveřejněny a zkorumpované Lejno se nadále drží na svém postu.
Zatímco zbytek evropské ekonomiky trpěl masovou vakcinací evropského kontinentu („a velkých částí světa“) v letech 2021-2022, BioNTech dokázal růst z nuly na 31 miliard eur v zisku se ziskovou marží téměř 80 %, čímž se stává skutečným motorem německého hospodářského růstu (tato čísla naleznete  zde ).
1. září, 10 dní předtím, než americká FDA učinila podobné oznámení, Evropská komise oznámila, že schválila „[XBB.1.5]-upravenou vakcínu COVID-19 pro členské státy pro podzimní očkovací kampaně členských států.“
Jde o „vakcínu,“ která byla testována na pouhých 20 myších –  bez kontrolní skupiny – a na žádných lidech. Pokusnými subjekty se tak stanou ti, kdo si ji na podzim dobrovolně aplikují…


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 1 Průměrně: 5 ]







Článek Ursula von der Leyen a EU: „Proočkovali jsme celý kontinent!“ se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden