Pirátů je 545
RSS

Pirátů je 545






D-FENS




Copak se děje ve světě důležitého? Válka? Zákazy dalších a dalších věcí a aktivit v duchu zeleného uhlíkového náboženství? Destrukce Západu migračním programem provozovaným Sörösovými neziskovkami? Kdepak. Zpravodajství okupuje decentní vzpoura 331 pirátských zmrdů proti vlastní vládě.



Piráti prováděli interní hlasování, zda jejich zákonokurevci mají navrhnout odvolání ministra Blažka. Byla toho plná média. Jako by nic důležitějšího neexistovalo. Celkem hlasovalo 545 respondentů. Nepoužívám zde slovo „volič“, protože to evokuje svobodného jedince nadaného vůli, zatímco zde se jedná o zhovadilé zbytečné individuum člena Pirátské strany. Z těchto 545 aktivních hlasujících bylo 331 pro. Problém je, že nevím pro co a ani to nechci zjišťovat, možná to neví ani oni sami. Asi aby se jejich slizký dredatý předseda vydal za předsedou vlády hňupem Fialou a navrhl mu co nejponíženěji, aby byl tak laskav a Blažka odvolal, protože si to přeje 331 spolustraníků s afinitou ke konopným produktům.
Ponechme stranou Blažka a do jaké míry je správné, aby byl Blažek ministrem spravedlnosti . Já osobně to pokládám za výsměch, ale v kontextu celkového fungování pětikoaliční vlády je to perfektní volba. Kde je ministr financí elektrikář a předseda vlády nemastný neslaný hňup bez leadershipu, prezidentem je komunistický kariérista s IQ 107, může být i ministr spravedlnosti Blažek. To je pak v pořádku. Ponechme stranou i absurdní a směšnou podstatu tohoto „referenda“, kdy Piráti nejdřív vylížou Fialovi prdel, vyjednají si absurdní a volebním preferencím zcela nepřiměřenou prezenci ve vládě, a pak ještě navrhuji odvolání ministra, který vůbec k jejich „straně“ nepatří.
Soustřeďme se na ta čísla.
Máme tady vládní stranu, která má papírově asi 1200 členů. Z nich se 545 účastní hlasování, které je pro tento klub blbečků zjevně stěžejním tématem, a i ohledně něho se stačí rozdělit na přibližně stejně velké skupiny, z nichž jedna si myslí, že by měl odstoupit ministr, který jim nevím proč leží v žaludku, zatímco druhá skupina si zjevně myslí, že by mohl zůstat. Ať je to jak chce, vládní stranu okupující tři ministerstva tvoří řádově stovky osob, z nichž nižší stovky jsou s to mít nějaký názor. Když někde potkáte člena Pirátské strany, koukáte se současně na 0,1 % členské základny, 545 zmíněných aktivních členů je zhruba kapacita kinosálu v nějakém krajském multikině. Tohle je politická strana mající ambice rozsáhle ovlivňovat naše životy. Jako fakt?
Kdejaký místní spolek má více členů. Zahrádkáři nebo chovatelé králíků by Piráty ubili čepicema. Když to domyslíte do konce, vychází z toho naprosto znepokojivé závěry.
Každý den nás média zásobují, co si Piráti myslí o tomhle, o tamtom, co Piráti navrhují, co si nepřejí, co by se mělo zakázat . Četli jste někdy, co si myslí o setrvání ministra Blažka třeba holubáři? Přitom by to bylo docela relevantní, protože holubáři se intenzivně zabývají svými ptáky a museli si osvojit celou řadu užitečných dovedností, zatímco tahle paka jsou jedno jako druhé, celých 545, k hovnu.
Náměstek dopravy zmr. Hřib, rovněž Pirát, sám s o sobě reprezentuje 0,1 % členské základny strany, je neoficiální primátor hlavního města, protože kundolog z Podolí na praktický výkon funkce rezignoval. Z pozice neoficiálního primátora útočí na uživatele individuální dopravy, tedy řidiče a jejich spolujezdce, a krade jim silnici pod zadky. Těch je ovšem mnohonásobně více, ale nedovedou a ani se nechtějí spojit k ochraně svých zájmů na rozdíl od jmenovaných 545 vysoce organizovaných zmrdů, které je následně skrze svých 0,1 % členské základny terorizují. Pozoruhodné.
Osobně to shledávám naprosto fascinující. De facto neexistentní politická strana čítající nominálně 1200 členů, z toho 545 aktivních, mající celkem 4 poslance, ovlivňuje ve velké míře veřejné mínění, protože lidem nedošlo, že celá ta „strana“ je jen spolek pár zoufalců, kteří by mohli pořádat členskou schůzi ve výtahu. Proč nás vůbec mají zajímat, proč se o ně staráme a co nám do nich vůbec je? Je to naprosto marginální bezvýznamná skupina bezvýznamných lidí.
Pirátská „strana“ je ukázkou toho, že „veřejné“ mínění je „screwed up“, nenapadá mě český ekvivalent, do takové míry, že ignoruje realitu a i když náhodou dostane sprchu nezpochybnitelných a objektivně vyjádřených faktů, stejně na to nereaguje a nevyvodí z nich žádný závěr. Jinak by si někdo musel všimnout, že „politická strana“ s 545 aktivními členy není politická strana, ale iluze a mediálně mocenský konstrukt.


D-FENS

The post Pirátů je 545 first appeared on Pravý prostor .


Nejčtenější za týden