Americký tranďák, který působil jako mluvčí Ukrajiny, byl za výhružky smrtí americkým novinářům suspendován
RSS

Americký tranďák, který působil jako mluvčí Ukrajiny, byl za výhružky smrtí americkým novinářům suspendován


Nedávno jste si zde mohli přečíst o výhružkách amerického tranďáka, kterého Bidenova administrativa instalovala coby anglicky hovořícího mluvčího ukrajinských sil.
Americký voják, který se prohlásil za ženu, byl zřejmě tím, kdo pomáhal dopadnout americko-chilského novináře Gonzala Liru a v souvislosti s tím také vyhrožoval dalším americkým novinářům, kteří nevedou jednostrannou propagandu.
Konkrétně měl vyhrožovat například Patricku Lancasterovi, který informuje o dění nejen na Ukrajině, ale napříkald i v Rusku nebo Arménii, již takřka 10 let.
Za své výhružky nezávislým novinářům byl nyní ze svého postu sesazen…
Sarah Ashton-Cirillo, americký transgender voják sloužící jako anglicky mluvící mluvčí Ukrajiny, byl suspendován z funkce mluvčího Teritoriálních obranných sil Ozbrojených sil Ukrajiny (TDFUA).
Cirillo vyhrožoval smrtí ruským propagandistům, kteří kritizují ukrajinskou vládu.
„Rusko nenávidí pravdu, že jejich obsesivní zaměření na ukrajinského dobrovolníka jednoduše umožňuje jasně zářit světlu poctivosti ukrajinského národa,“ řekl Ashton-Cirillo.



Mluvčí se ve své zprávě nedržel zpátky a dodal: „Příští týden budou zuby ruských ďáblů skřípat ještě silněji a jejich zuřivá ústa budou pěnit v nekontrolovatelném šílenství, až svět uvidí, jak oblíbený kremelský propagandista zaplatí za jejich zločiny.“
Tím měl Cirillo na mysli již zmíněného Gonzala Liru.
Varování Ashtona-Cirilla tím neskončilo.
„Tato Putinova loutka je jen prvním ruským válečným zločincem. Všichni propagandisté budou pronásledováni a spravedlnosti bude učiněno zadost. My na Ukrajině jsme na tomto poslání vedeni vírou v Boha, svobodu a úplné osvobození.“
Senátor J.D. Vance (R-OH) požadoval, aby Bidenův režim zveřejnil informace týkající se Cirilla.





„Chtěl bych, aby Bidenova administrativa vysvětlila, kdo je tento šílený ukrajinský mluvčí a zda stojí za jasným útokem Ukrajiny na svobodu projevu,“ řekl Vance .
„Vzhledem k tomu, že zaměstnanci JD Vance pozorně sledují můj Twitter, chtěl bych požádat senátora, aby laskavě podpořil dodávku ATACMS na Ukrajinu, abychom mohli co nejrychleji ukončit tuto ruskou agresivní válku a ujistit se, že další ztracený život je posledním ztraceným životem této genocidy,“ odpověděl Cirill.
Vance transsexuála kritizoval a řekl : „Když už jsem upoutal vaši pozornost, plánujete vy/Ukrajina stále zabíjet lidi, kteří se zapojují do projevů, které se vám nelíbí? A jsou na vražedném seznamu nějací američtí občané?“
Cirillo pak vydal oficiální prohlášení:

Exclusive
Special Ukraine in the Know:
My response to Senator Vance’s letter to the US Secretaries of State and Defense and the Director of National Intelligence asking about my role in the Armed Forces of Ukraine. pic.twitter.com/L6KuHgfyC5
— Sarah Ashton-Cirillo (Ukrainian TDF Media) (@SarahAshtonLV) September 18, 2023


„Každému, kdo se ptá: Ano, je to skutečné. Toto je mluvčí ukrajinských ozbrojených sil v angličtině. Stejná osoba minulý týden zveřejnila video, ve kterém vyhrožuje násilím každému, kdo se zapojí do projevu, který Ukrajinci považují za špatnou propagandu. Nechutné,“  odpověděl  Vance.
Ve středu velení Sil teritoriální obrany Ozbrojených sil Ukrajiny Cirilla suspendovalo kvůli jeho neschváleným prohlášením:
„Prohlášení mladšího seržanta Ashtona-Cirilla v posledních dnech nebylo schváleno velením TDF ani velením AFU. Při provádění vojenských operací proti agresorovi obranné síly Ukrajiny sevpřísně dodržují normy mezinárodního humanitárního práva.
Velení TDF provede oficiální vyšetřování okolností těchto prohlášení. Budou přijata příslušná rozhodnutí. Seržantka Sarah Ashton-Cirillo bude okamžitě suspendována do doby, než bude zahájeno vyšetřování.“
 
 


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 2 Průměrně: 5 ]







Článek Americký tranďák, který působil jako mluvčí Ukrajiny, byl za výhružky smrtí americkým novinářům suspendován se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden