Europoslankyně má pro elity a jejich loutky vzkaz: „Shnijte v pekle“ (video)
RSS

Europoslankyně má pro elity a jejich loutky vzkaz: „Shnijte v pekle“ (video)


Během debaty k vysoce diktátorským dokumentům WHO, která proběhla na půdě europarlamentu, promluvila také známá německá europoslankyně za AfD Christine Andersonová.
Minulý týden v Evropském parlamentu se během  projevu  znovu obořila na globalistickou elitu.
„Musíme najít způsob, jak lidi probudit. Volba je jednoduchá: svoboda, demokracie a právní stát, nebo otroctví,“ řekla Andersonová.


Nic mezi tím není. Nemůžete mít trochu svobody, trochu demokracie, trochu právního státu. Stejně tak podle europoslankyně neexistuje nic takového jako malé otroctví.
Zdůraznila, že ona a její kolegové jsou na straně obyčejných lidí. „Platí nám, abychom se starali o jejich zájmy. To je naše práce.“
Každému zástupci na zemi, který není na straně lidu, řekla: „V žádném parlamentu nebo vládě pro vás není místo. Patříte za mříže. Musíte shnít v pekle. To je přesně to, co si zasloužíte, když zradíte lidi.“
Pak se ozval hlasitý potlesk.
Andersonová řekla, že ona a její kolegové budou i nadále stát za lidmi. „Pokračujeme v boji za svobodu, demokracii a právní stát. Nebudeme mlčet a budeme pokračovat v pronásledování těchto opovrženíhodných „globalistických misantropů“.


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 1 Průměrně: 5 ]







Článek Europoslankyně má pro elity a jejich loutky vzkaz: „Shnijte v pekle“ (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden