Příbalový leták vakcín pro podzimní očkování
RSS

Příbalový leták vakcín pro podzimní očkování


G. SITAŘ
Blíží se podzim. Objevují se články o nových variantách viru Covid-19 a vlády vyzývají k posilovací očkovací dávce. Co by mělo být v příbalovém letáku, ale není.



Co by možná měl člověk vědět před tím, než se rozhodne. Kompletní zdroj informací na konci článku.
(1) Technologie mRNA nebyla nikdy předtím použita
Albert Bourla, ředitel firmy Pfizer, uvedl v rozhovoru pro Washington Post v březnu roku 2022 doslova:
„Technologie mRNA byla technologie, ale měli jsme méně zkušeností, pouhé dva roky práce na ní. A ve skutečnosti byla technologií, která do té doby nepřinesla jediný produkt, ani vakcínu, ani žádný jiný lék. Byl jsem překvapen, když mi navrhli, že to bude cesta kupředu.”
Pozn. redakce: Zbrusu nová technologie nikdy před tím v praxi nevyzkoušená a schválená ve zrychleném režimu. Co by se tak mohlo stát?
(2) Omezené testování
Při uvedení loňské verze vakcíny na trhu uvedla firma Pfizer v tiskovém prohlášení v květnu 2022: „Účinnost vakcíny byla 80,3 % u dětí ve věku 6 měsíců až 5 let. Tato popisná analýza byla postavena na 10 případech onemocnění Covid-19 s příznaky.”
Pozn. redakce: Účinnost zcela nové technologii byla otestována na deseti dětech. To stačilo k tvrzení, že je účinná. Na tom přeci není nic divného.
(3) Zajímavá matematika
Diskuzní pořad Joe Rogana je podle Wikipedie jedním z nejsledovanějších podcastů na světě.
V svém pořadu na počátku září řekl Joe Rogan:
„Během první studie firmy Pfizer zemřel jeden člověk na Covid-19. Ve druhé placebo skupině, která vakcínu nedostala, zemřeli dva lidé. To je důvod, proč začali o vakcíně říkat, že je 100% účinná. Protože 2 je o 100 % více než jedna. Nevěřil jsem tomu. Řekl jsem, že to je kravina. Pak jsem si přečetl ty studie. A řekl jsem si: To můžou udělat? To je lež.”
Pozn. redakce: Publikace této informace vychází z předpokladu, že autor zřejmě nejsledovanějšího podcastu na světě si nedovolí říkat něco, co si neověřil. Za druhé by osobní zjištění, že tomu tak skutečně je, mohlo být depresivní.
(4) Vakcína mění lidský genom
Dr. Buckhaults, specialista na lidský genom, září 2023, senát státu Jižní Karolína:
„Vakcína společnosti Pfizer na bázi mRNA je kontaminována vektory DNA. Tato DNA sekvence může být příčinou některých vzácných, ale závažných vedlejších následků, jako je srdeční selhání. Existuje reálné riziko modifikace genomu, které může způsobit autoimunní reakci. Existuje také teoretické riziko výskytu rakoviny v budoucnosti.”
Pozn. redakce: Buď na senátní slyšení pouštějí úplné blbce, nebo je to docela závažná informace.
(5) Nárůst úmrtí lidí středního věku
Televize NBC, září 2023:
„Podle nové studie nemocnice Cedars Sinai byl největší relativní nárůst úmrtí spojených se selháním srdce v průběhu pandemie pozorován ve věkové kategorii 25 až 44 let, u které došlo k nárůstu o ohromujících 30 %. Experti stále snaží zjistit, proč jsou mladí lidé takto zasaženi. ”
Pozn. redakce: Nárůst o třetinu jsou tisíce mladých lidí, kteří najednou zemřeli. Ze dne na den.
(6) Umírá více mladých Američanů a není to Covid-19
USA Today, 11. srpna 2023:
„Pojišťovací společnosti hlásí, že umírá výrazně více lidí než v letech před pandemií. A zatímco během pandemie nemoci Covid-19 umírali zejména staří a nemocní lidé, tato nová vlna zasáhla především lidi v plné síle.”
„Ve věkové kategorii 35 až 44 let zemřelo v posledním kvartále roku 2022 o ohromujících 34 % lidí více, než bylo očekáváno. Nemoc Covid-19 to nemůže zcela vysvětlit.”
„Velká Británie zažila ve druhé polovině roku 2022 více úmrtí než v kterémkoli druhém pololetí od roku 2010.”
Pozn. redakce: Samo o sobě to nic nedokazuje, ale vyšetřit by se to mohlo.
(7) Nelze rozeznat Covid-19 od běžné rýmy
Televize NBC, 16. září, 2023:
„Lékaři nyní popisují symptomy takto: Takřka každý, koho jsme viděli, měl ve skutečnosti lehké příznaky. Poznali jsme, že se jednalo o Covid-19 jen proto, že jsme lidi testovali.
Pozn. redakce: Aha, takže nebezpečná nemoc je tak nebezpečná, že bez čínského generátoru náhodné barvy proužku by nikdo nevěděl, že ji má. Ten sarkasmus má své opodstatnění .
(8) Nárůst rakoviny mezi mladšími lidmi vyvolává obavy 
Boston Globe, 16. července 2023:
„Objevil se celosvětový trend. Široká škála onemocnění rakovinou, mezi kterými dominuje rakovina tlustého střeva, zasahuje lidi mladší padesáti let více než v minulých dekádách. Lékaři neví, co za tím je.”
Pozn. redakce: Opět to samo o sobě nic nedokazuje. Ale slyšeli někdy o principu předběžné opatrnosti?
(9) Aktuální vakcína byla testována na 10 myších
FactCheck.org, září 2023:
„Americký úřad pro kontrolu léčiv FDA autorizoval podzimní posilovací dávky vakcíny za základě vyhodnocení výrobních dat. Postup je stejný jako v případě každoročních vakcín proti chřipce, které jsou též schvalovány bez klinických studií.”
„Společnost Pfizer prezentovala data ze studií na myších, během kterých 10 myší dostalo poslední verzi vakcíny a 10 její loňskou verzi. Krevní testy prokázaly, že aktualizovaná verze vakcíny vyvolala vyšší tvorbu protilátek než loňská verze.”
Pozn. redakce: I laik pozná, že je v tom rozdíl. Nová technologie na bázi mRNA, která nemohla být nikdy pořádně otestována a která možná mění lidský genom, není to samé jako běžná vakcína proti chřipce.
Pokud jsou lidé, kteří nesou odpovědnost za životy a zdraví občanů, ochotni propagovat posilovací dávku vakcíny bez řádného informování o všech rizicích, je to závažné zjištění.
Neexistuje hranice neodpovědnosti, za kterou by nebyli ochotni jít, byť by šlo třeba o děti. Ať už ze strachu, pro peníze nebo z nedostatku odvahy.




G. Sitař

The post Příbalový leták vakcín pro podzimní očkování first appeared on .


Nejčtenější za týden