Máme nové dno!
RSS

Máme nové dno!



JINDŘICH RAJCHL
Pětikoaliční vláda, která
– příští rok plánuje zmrazit platy všem státním zaměstnancům, 21.000 z nich propustit a část z nich přeřadit do nižších platový tříd – protiprávně obrala starobní i invalidní důchodce o jejich peníze – zdevastovala českou poštu – kupuje zcela zbytečné a předražené zbraně za desítky miliard korun, o nichž rozhodují lidé napojení na hlavní aktéry kauzy dozimetr – bez mrknutí oka nalije 45 miliard zkorumpovaným úředníkům na Ukrajině vyhodila stovky miliard korun z našich společných peněz za zastropování energií
se nás s arogancí sobě vlastní jala informovat, že hodlá rozjet mohutnou plakátovou kampaň v hodnotě 40 milionů korun zaplacenou ministerstvem vnitra, aby nás přesvědčila, že všechno dělá skvěle. Kampaň má trvat až do voleb v příštím roce.

Abych vám to přeložil – oni si prostě chtějí zaplatit předvolební kampaň z našich peněz!
Tohle udělat před čtyřmi lety Babiš, tak Česká televize rozjíždí novou revoluci, Seznam píše 2 týdny o “brutálním zneužití veřejných financí k propagaci jeho strany” a Minář bude pořádat demonstrace na Letné každý týden.
Takže jsem velmi zvědav, jak zareagují média nyní, když tohle bezprecedentní zneužití státních peněz k vlastní propagaci, předvede jejich milovaná a nejúžasnější pětikolka.
Opozici doporučuji svolat mimořádnou schůzi sněmovny, na níž zaváže Vládu ČR tyto peníze na deklarovaný účel sebepropagace nepoužít a raději je z resortu vnitra použít na platy policistů, hasičů či mých milovaných pečovatelek v sociálních službách, které odvádějí neuvěřitelně těžkou práci za naprostou almužnu.
A když už budou u té schůze, tak bych zrovna vyvolal hlasování o vyslovení nedůvěry téhle vládě národní pohromy.
Už jenom z toho důvodu, že už jim v téhle zemi nevěří ani vlastní pes.
Ať už se ti neschopní hochštapleři ruinující tuhle krásnou zem seberou a jdou.
Včera bylo pozdě!
 
fb

The post Máme nové dno! first appeared on Pravý prostor .


Nejčtenější za týden