Německo: Školáci se v multikulturním Halle ozbrojují, násilné loupeže stoupají, rodiče popisují „zlomenou policii“
RSS

Německo: Školáci se v multikulturním Halle ozbrojují, násilné loupeže stoupají, rodiče popisují „zlomenou policii“


Halle patří k jednomu z mnoha multikulturně obohacovaných německých měst. Některé čtvrti jsou tak jako jinde ovládány arabskými a tureckými klany, které stále častěji útočí na původní obyvatelstvo.
Jde o běžný výjev na všech muslimy dobývaných územích, kde dávají najevo, že je daná lokalita pod jejich vlivem. A také policie se zpravidla k útokům těchto jedinců staví velmi laxně, což potvrzují i obyvatelé německého Halle.
Policisté se jednoduše bojí, že budou nařčeni z rasismu. Již dlouho se tak ukazuje, že represivní složky nepůsobí na ochranu původního obyvatelstva, které je naopak bito, když si třeba dovolí protestovat proti nezákonným nařízením vlády.
Nové obyvatelstvo Německa se však stává beztrestným a pokud už spáchá závažný trestný čin – vraždu nebo teror – skončí na psychiatrii. Tito jedinci si jsou svých výsad vědomi, proto se také neostýchají opakovaně na původní obyvatelstvo útočit – a to dokonce i na děti.
Organizované gangy se zaměřují na děti ve školách v Halle po celá léta, přičemž policie zaznamenala stovky takových případů. V německém městě však nyní probíhá občanská iniciativa, která začala hlídkovat v oblasti, a studenti se ozbrojují pro účely sebeobrany, protože ztrácejí víru v policii, že ochrání mladé oběti.
Ve městě, které se nachází ve spolkové zemi Sasko-Anhaltsko, se objevily velmi znepokojivé statistiky týkající se loupeží namířených na studenty, přičemž deník Die Welt  uvádí, že během pouhých dvou let došlo k 203 takovým loupežím s 274 podezřelými.
Policie poznamenala, že 40 procent podezřelých jsou migranti (zbytek pravděpodobně již v Německu narození Arabové a Turci, kteří jsou však považováni za Němce).
Policie slíbila, že bude ve školách více přítomna, protože rodiče vyjádřili obavy, že jejich děti budou napadeny nebo budou neustále sledovány gangy, neboť útoky pokračují prakticky bez přerušení.

Rodiče popisují situaci hraničící s extrémním zoufalstvím, kdy jedna žena řekla Die Welt před školou, že její 13letý syn byl již třikrát okraden. Další matka řekla novinám, že její syn byl vydírán kvůli penězům. Obě matky se nyní připojily k iniciativě „Bezpečné školy v Halle“, která vznikla počátkem tohoto měsíce.
Existuje také řada soudních případů týkajících se nebezpečného ublížení na zdraví a vyhrožování. Problém se rozšířil natolik, že policie ve městě zřídila speciální vyšetřovací jednotku zaměřenou výhradně na tyto trestné činy.
Ministerstvo vnitra Saska-Anhaltska uvádí, že loupeže jsou brutální a podezřelí mlátí, strkají a kopou své mladé oběti. Útočníci však používají také zbraně, včetně pepřového spreje a nožů.
Útoky byly na radaru ministerstva vnitra po celé měsíce a začaly zapadat do vzorce, který naznačoval organizovanou a konzistentní formu útoku. Pachatelé přistupovali k obětem, požadovali hotovost, oblečení a smartphony a pak použili násilí, aby pokračovali v loupeži.
Ministerstvo vnitra poznamenalo, že existuje hrozba „vysoké úrovně násilí“.
Rodiče jsou tak zoufalí, že zorganizovali občanskou iniciativu na obranu, která popisuje zlomenou policejní sílu, která nebyla schopna zabezpečit školy pro jejich děti, zejména během školních přestávek a po skončení školního dne, když jdou děti domů.
Iniciativa říká, že se neuchýlí k násilí a bude jednat v rámci zákona, což pravděpodobně znamená, že se bude účastnit hlídek a pozorování.
Jedna matka řekla: „Je to jen o tom být přítomni a ukázat, že chráníme naše děti.“
Deník Die Welt však uvedl, že mnoho studentů se vyzbrojuje pepřovým sprejem, zatímco jiní dokonce nyní nosí nože, podle jednoho studenta, se kterým noviny hovořily.
Existují také extrémní hrozby, se kterými se někteří studenti potýkají, včetně pachatelů, kteří jim berou doklady, fotografují je a tvrdí, že ublíží jejich rodinám, pokud budou mluvit s policií.
Trendy pozorované v jiných západních zemích, jako je Francie, naznačují, že policie se může více zajímat o tyto občanské iniciativy a studenty, kteří se účastní sebeobrany, než o samotné loupeže.
Například francouzská  identitární skupina, která tento měsíc protestovala před domem afrického násilníka obviněného z velmi brutálního znásilnění francouzské ženy, byla během demonstrace zatčena a žalobcem obviněna z propagace „sebeobrany.“
Nyní jim za klidný protest proti násilí hrozí až 5 let vězení. ..



Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 3 Průměrně: 5 ]







Článek Německo: Školáci se v multikulturním Halle ozbrojují, násilné loupeže stoupají, rodiče popisují „zlomenou policii“ se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden