Chcete mi dát dárek k narozeninám? Pak se mnou pusťte senátory k vodě!
RSS

Chcete mi dát dárek k narozeninám? Pak se mnou pusťte senátory k vodě!






Lepší dárek k mým 57. narozeninám, které mám 20. 10. 2023, si nedovedu představit: složme se na vánoční dárečky pro senátory! Pustíme je k vodě  hned dvakrát. Poprvé tím, že jsme jim již společně doručili rozsudky, které potvrzují, že se k naší vodě dostaly zahraniční koncerny často protiprávně a proto to mají politici napravit a po druhém tím, že ty politiky, kteří na lidi a na nápravu kašlou,  pustíme k vodě  v příštích volbách. Ptáte se, jak to udělat? Společně!
Senát má smysl, pokud v něm jsou odvážní politici, bez toho je jen drahá trafika
Ale o tom,  kdo v něm sedí, rozhodujeme my, občané . Proto jsme  v roce 2021  s cca 30 tis. občany přes  petici VODA JE ŽIVOT  senátory nejdříve informovali a ukázali jsme jim i to,  jak to jde napravit. 


Právo lidí na vodu v ústavě.
Vyšetření, jak se koncerny dostaly k miliardám z naší vody.
Darebáky postavit před soud. Více  ZDE .

Přímo v senátu jsem popsal, co se páchá

Zneužívání peněz občanů ČR a protiprávní jednání, obcházení zákonů a korupce. Škody ve výši desítek miliard. 20 let odtékají z odvětví, kde schází peníze na investice, do ciziny protiprávně miliardy.



A pak jsme přinutili senátory o nápravě hlasovat a tím se odkopat

Informovali jsme hned občany a ti začali již v roce 2021 senát čistit. Díky tomu 9 z těch, kteří hlasovali PROTI nápravě, již v senátu nejsou.   Ukázalo se také, že  v senátu bylo cca 20 odvážných senátorů , kteří chápou, že je třeba vodu řešit. Aby měli v senátu většinu, stačí k těm stávajícím zvolit dalších  21 slušných lidí.  To je možné, když lidé budou mít informace!
Nyní proto děláme další logické kroky

Krok 1: Právě proběhl.  Zpracovali, vytiskli a s dodejkou do vlastních rukou jsme doručili každému senátorovi v ČR (i těm novým) důkazy, informace a rozsudky soudů potvrzující, co se léta protiprávně páchá kolem vody a vodáren v ČR, jak na to občané a stát doplácí a jak to napravit.
Krok 2: Senátoři od vás k vánocům dostanou dárek:  svůj  „vodárenský profil“ , ze kterého bude jasné, jak se chovají k vodě. Každý politik, který bude v roce 2024 obhajovat mandát, bude mít svůj. Bude veřejně dostupné, zda problém s vodou řeší nebo ne. Je to výborný indikátor zda má odvahu hájit zájmy občanů a řešit protiprávní či nevýhodné působení nadnárodních korporací u naší vody.
Co lidé z vodárenského profilu politika zjistí?  Jak odpovídal / neodpovídal na otázky: Zda a jak reagoval na důkazy, které mu zasílala nadace 6 let, co byl ve funkci? Jak hlasoval o požadavku na garanci práva lidí na vodu v ústavě a o požadavku prošetření, jak se korporace dostaly k miliardám z naší vody a kdo je za to odpovědný? Prostě fakta a důkazy.

Drahoš – Ukázkový vodárenský profil

Profily všech 27 senátorů , kterým v roce 2024 končí mandát, zpracuje a  zveřejní nadace  do konce listopadu 2023. Během vánoc 2023 bude tyto profily politiků sdílet a šířit prostřednictvím sociálních sítí,  v regionech daných senátorů s jejich voličskou základnou.
Krok 3: Končí volby naslepo.  Do voleb na podzim roku 2024 budeme politiky dál informovat a budeme dál informovat i občany.  Před volbami v roce 2024 lidem připomeneme, jak se který senátor k vodě choval.  Budou díky tomu vědět, kdo z politiků má odvahu problémy lidí řešit a politiky, kteří nejsou ochotní problémy s vodou řešit,  pošleme společně k vodě.  Místo nich zvolíme z nových kandidátů ty, kteří se předem zaváží, že kroky k nápravě ve vodárenství podpoří.

Nadace Pravda o vodě potřebuje 162 tisíc Kč, aby o vánocích 2023 nasdílela, jak se daný senátor chová k vodě. Konkrétně voličům, kteří budou v roce 2024 volit 27 nových senátorů!
Proč? Protože stranické ovce ani politiky, kteří kryjí tunely, v senátu nepotřebujeme.  Co proběhne?  Během vánočních svátků spustíme na sociálních sítích, ve volebním regionu příslušného senátora informační kampaň. Vyjde v průměru na 6 tisíc Kč / jeden okresek. Proto pro 27 senátorů potřebuje nadace získat 162 tisíc Kč, což umožní informovat lidi ve všech regioench, kde se volí senátor. Lidé poté budou informace šířit dál a tak společně zajistíme, že se hodně občanů dozví, jak jejich senátor k vodě přistupuje již cca rok před volbami.  Díky tomu budou mít lidé velkou šanci senát dál čistit.  Dle mne stojí za to, tento krok udělat!


Děkuji Vám, kdo se mnou jdete  pustit senátory k vodě! 






Nejčtenější za týden