USA: Podezřelý zločinec přejel vlastní matku, když se snažil utéct před policií (video)
RSS

USA: Podezřelý zločinec přejel vlastní matku, když se snažil utéct před policií (video)


Muž přejel svou matku poté, co prchal před policií při honičce, která skončila v domě jeho matky. JaJuan Burley, 38, údajně v pátek ráno ve Fort Wayne v Indianě najel autem do své matky Juanity Gray (57).
K incidentu došlo v pátek ráno poté, co podezřelý odmítl zastavit policii. Vedl s policií 20minutovou honičku ve vysoké rychlosti, než dojel až k domu své matky. Policie uvedla, že „došlo k výměně předmětů mezi podezřelým a jeho matkou.“
Pokusila se vrátit do svého domu a v tu chvíli byla sražena vozidlem. Jeden z policistů byl sražen autem, ale jeho zranění nebylo život ohrožující. Policisté na podezřelého vystřelili a byl jednou zasažen, ale ani jeho zranění nebyla život ohrožující.
Matka zločince zpočátku odmítala lékařské ošetření a očekává se, že se plně zotaví.
Následující video ukazuje konec 20minutové honičky ve vysoké rychlosti. Můžete vidět auto podezřelého u domu jeho matky, která byla autem sražena a záhy letěla do vzduchu.

Vyšetřování probíhá. Burley byl obviněn z ublížení na zdraví, pokusu o vraždu, kladení odporu při zatčení a zločinné nedbalosti. Má také nevyřízené obvinění z narkotik. Juanita Grayová také čelí obvinění z maření spravedlnosti…


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 0 Průměrně: 0 ]







Článek USA: Podezřelý zločinec přejel vlastní matku, když se snažil utéct před policií (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden