Také McDonald’s přichází s reklamou s transkou (video)
RSS

Také McDonald’s přichází s reklamou s transkou (video)


V poslední době se firmy snaží seč mohou získat další a další body ESG – a to bez ohledu na fakt, že tím mnohdy ztratí zákazníky. To se děje ve velkém zejména v USA, kde jsou reklamami s transkami doslova zaplaveni.
Nedávno vydaná reklama je prý určena pro USA a Západ (lze tedy předpokládat, že se objeví i v multikulturní Evropě), přičemž v samotných USA již konzervativci zareagovali výzvami k dalšímu bojkotu.
Seznam firem, které podporují globalistickou agendu, se tak obludně rozrůstá…

“Black trans women have a very simple message: stop killing us” – @imarajones https://t.co/KLsZbLzH7i pic.twitter.com/F7IGLPlAK4
— McDonald's (@McDonalds) June 29, 2020


Na Západě se McDonald’s chopil příležitosti zvýšit své skóre indexu rozmanitosti a inkluze na měsíc tím, že projevil svoji podporu „woke“ politice touto směšnou reklamou (viz výše):
„Černé trans ženy mají velmi jednoduché poselství: přestaňte nás zabíjet.“
To je woke ideologie v praxi, kdy malá menšina vnucuje své ideály a přesvědčení drtivé většině. Jen velmi málo z většiny chce slyšet o tom, co tento morbidně obézní černý tranďák říká, zatímco si dává hamburger plný cholesterolu.
Ovšem gigant rychlého občerstvení si dovolí podobnou reklamu tak akorát v USA nebo „woke“ Evropě. V Japonsku přišla firma ve stejnou dobu se zcela odlišnou reklamou, která klade důraz na rodinu, neboť tuší, že něco podobného jako v USA by jim tam neprošlo:

特別じゃない、しあわせな時間。 pic.twitter.com/P7Og6hbMsx
— マクドナルド (@McDonaldsJapan) September 20, 2023


Stovky uživatelů X reagovaly na příspěvek End Wokeness , který srovnává obě reklamy, přičemž mnozí vyjádřili nedůvěru nad ostrým kontrastem v reklamě mezi zeměmi.
A samozřejmě mnoho Američanů opět vyzývá k úspěšnému bojkotu, jaký se již letos podařil u piva Bud Light propagovaného transkou…


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 1 Průměrně: 5 ]







Článek Také McDonald’s přichází s reklamou s transkou (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden