Nová studie: Slunce způsobilo nárůst teplot – nyní přichází chladnější fáze
RSS

Nová studie: Slunce způsobilo nárůst teplot – nyní přichází chladnější fáze


Začnou nyní klimatičtí alarmisté couvat? Přijdou namísto apokalyptických předpovědí armageddonu, způsobeného údajným globálním oteplováním, s „novou dobou ledovou“?
Ostatně, již nějakou dobu se namísto pojmu „globální oteplování“ používal pojem „klimatická změna.“
To se dá samozřejmě patřičně přizpůsobit čemukoli, co v budoucnu přijde.
Připomínám, že v 70. letech přišli klimaalarmisté nejprve s údajnou dobou ledovou, posléze začali tato varování měnit – a po přechodné době ozónové díry na přelomu 80. a 90. let jsme se posunuli do „oteplování.“
Proč by tedy klimaalarmisté nemohli přejít znovu na další agendu?
Vždyť ty dosavadní jim procházely, přestože se žádné apokalyptické předpovědi nesplnily. Co si vymyslí nyní?
Zdá se, že se skutečně chystá něco nového, čemuž napovídá i nedávné jednání Billa Gatese, který se náhle ve svých předpovědích klimatické apokalypsy výrazně mírnil.
S čím tedy globalisté přijdou nyní, pokud se jim klimatická agenda, která je založena na lži, že lidmi produkovaný CO2 způsobuje globální oteplování, úplně zhroutí??
V důsledku hrozícího velkého slunečního minima se očekává, že teploty na Zemi v příštích desetiletích opět klesnou. Posledních pár desetiletí se totiž vyznačovalo slunečním maximem. Jak na to zareagují klimatičtí fanatici?
Je nesporné , že naše centrální hvězda – Slunce – hraje klíčovou roli v globálním klimatu. Zatímco se však klimatičtí fanatici zaměřují především na oxid uhličitý v atmosféře, najdou se i vědci, kteří se zaměřují na sluneční aktivitu. Tito výzkumníci dělají důležitou práci.


Nová studie:
Celkové sluneční záření Země vzrostlo o 1-1,5 W/m² od roku 1700 do roku 2020. V důsledku toho se teploty zvýšily o 1,5 °C.
Ale v letech 2020-2053 se objeví velké solární minimum, které způsobí „mini dobu ledovou“.
Teploty pak klesnou o ~1°C na pouze o 0,5°C teplejší než 1700.  https://t.co/ukycwgUIUQ  pic.twitter.com/vg8VvHS59D
— Kenneth Richard (@Kenneth72712993)  21. září 2023


 
V  nově publikované studii vědci vysvětlují: „K prvnímu modernímu GSM1 [Grand Solar Minimum] dochází v letech 2020–2053, přičemž amplitudy cyklu se zvyšují z maximální amplitudy cyklu 24 na 80 % v cyklu 25 a na 30 % v cyklu 26 a  na 70 % v cyklu 27.“ 
Předchozí cyklus měl za následek teploty asi o 1,5 stupně Celsia vyšší, ale během současného cyklu (2020 až 2053) se očekává, že teploty opět klesnou asi o jeden stupeň Celsia v důsledku snížené sluneční aktivity.

NASA’s tables predict zero sunspots for over 10 years.
Here’s the link. Here’s a video. Turn your phone sideways & prove me wrong. https://t.co/C3AyomrKwH pic.twitter.com/TnOiSxCGt0
— Shepherd of Truth (@TruthShepherrd) September 14, 2023


Vědci porovnávají vývoj s takzvaným „Maunderovým minimem“ v letech 1645 až 1715, kdy snížená sluneční aktivita způsobila „malou dobu ledovou.“
Píší tedy: „Vzhledem k tomu, že sluneční záření a zemská teplota již vzrostly od MM [Maunderovo minimum], což je jasně patrné z kolísání zemské teploty, očekává se, že zemská teplota klesne asi o 1,1 °C během prvního moderního GSM0 – a bude jen asi o 0,5 °C vyšší než v roce 1700.“
Jak na to ale zareagují klimatičtí fanatici?  Dá se předpokládat, že toto zpomalení budou mnozí připisovat svým (vlastně zcela zbytečným) opatřením, jen aby dále prosadili svou agendu. 
Nebo možná přejdou na strašení novou dobou ledovou – a opět to svedou na lidskou činnost.
Klimatické šílenství nesmí skončit, protože jedině tak mohou globalisté zavést svá opatření k úplné kontrole nad lidstvem.


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 1 Průměrně: 5 ]







Článek Nová studie: Slunce způsobilo nárůst teplot – nyní přichází chladnější fáze se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden