Španělsko: Tři mladí chlapci zemřeli záhy po aplikaci smrtících šarží genových injekcí, rodiče žalují úřady i výrobce
RSS

Španělsko: Tři mladí chlapci zemřeli záhy po aplikaci smrtících šarží genových injekcí, rodiče žalují úřady i výrobce


Drtivá většina úmrtí a poškození zdraví záhy po aplikaci genových injekcí byla prohlášena za úmrtí z různých zástupných důvodů,  aniž by byla takzvaná „Covid vakcína“ byť jen zmíněna.
Dokonce i mnoho příbuzných zesnulých si nedokázalo uvědomit možnou souvislost úmrtí s injekcí, takže vlastně ani z jejich strany zpravidla není snaha o to, aby zjistili, zda není „vakcína“ na vině.
To se týká zejména starších lidí, kteří již často mají nějaké ty neduhy, takže zástupná příčina se vždy najde.
Ovšem zemře-li hodně mladý – a dosud zdravý – člověk, pak se většinou blízcí snaží zjistit, co bylo příčinou takového úmrtí.
Záhy po očkování proti Covidu zemřeli mladí Španělé Juan José (12), Marvelous Ounanefe (13) a Daniel Herce (14). Správa a zdravotní úřady se snažily náhlá a neočekávaná úmrtí dříve zdravých a sportujících dětí klasifikovat jako „přirozená úmrtí“ v důsledku dědičného poškození.
Rodiče nyní chtějí od úřadů objasnění – a podali stížnost za různé přestupky na státní zastupitelství.
Kdo je zodpovědný za smrt mladých lidí? Daniel Herce (14) si lehl na gauč a už nevstal. Předtím byl očkován šarží FG7898 od společnosti Pfizer/Biontech.  7. listopadu 2022 sportovní svaz,  ve kterém mladík působil, oznámil úmrtí fotbalisty. 
Na  How Bad Is My Batch můžete vidět, že po očkovací dávce FG7898 zemřelo 12 lidí, 73 bylo trvale zmrzačeno, 34 bylo kriticky postiženo a 205 lidí mělo jiné vedlejší účinky.
A to jde jen o ty případy, kdy poškození či jejich příbuzní dokázali najít příčinnou souvislost mezi genovou injekcí a poškozením zdraví či smrtí.
Drtivá většina lidí je však natolik zmanipulovaná mainstreamem a politiky, že na tuto souvislost nejsou ochotni – byť jen vzdáleně – pomyslet. Případy, které se podařilo dát do souvislosti s vakcínou, jsou tak zřejmě jen špičkou ledovce.
Marvelous Ounanefe (13) a Juan José (12) obdrželi injekci Pfizer/Biontech ze šarže FG9428. Padli mrtví náhle a bez varování, jeden při fotbale, druhý na školním dvoře. U této šarže vakcíny bylo zdokumentováno celkem 15 úmrtí, 7 trvale zmrzačených, 13 život ohrožujících situací a 191 dalších nežádoucích účinků.
všichni tři chlapci byli zdraví a aktivní sportovci Španělská média „The Objective“ informovala o úmrtích a stížnosti. Rodiče jsou ohromeni, smutní a rozzlobení, že odpovědné orgány chtějí uvést jako příčinu úmrtí dědičné poškození a přirozenou smrt.  
Možnost poškození vakcínou nebyla nikdy vážně zvažována.  Pozůstalí považují tvrzení o dědičné újmě za absurdní. Jedna postižená rodina dokonce souhlasila s vyšetřováním. Nebyla zjištěna žádná srdeční onemocnění v rodině. Pitva ukázala, že srdce syna bylo v době smrti patologicky zvětšeno o třetinu.
Odpovídající zprávy o vysokém riziku myokarditidy – zánětu srdečního svalu – přichází z celého světa. V mnoha zemích se úřady jednoduše raději dívaly jiným směrem, i když toto riziko bylo od začátku známo, nicméně před veřejností utajováno .
Rodiče ve stížnosti na nejvyšší státní zastupitelství uvádějí možné trestné činy jako: usmrcení z hrubé nedbalosti, genetické manipulace, nátlak, klamání, ohrožování veřejného zdraví a zneužití pravomoci úřední osoby. 
S podáním trestního oznámení rodičům pomohla organizace „ Asociación Liberum. “ Ta bojovala za dodržování lidských a základních práv ve Španělsku, zejména v dobách Covidu.
Jako možní pachatelé jsou uvedeni: Silvia Calzón, prezidentka Španělské agentury pro léčiva a zdravotnické produkty (AEMPS) a ředitelka María Jesús Lamas. Kromě toho jakýkoli jiný orgán, jehož odpovědnost musí být kauzálně určena.
Společnosti Pfizer a Moderna jsou obviněny z podvodu, protože výrobci „vakcín“ tvrdili, že mají 95procentní účinnost proti údajně nebezpečné nemoci. Toto reklamní prohlášení bylo zavádějící. 
Na základě mezinárodních zjištění, která ukazují, že děti a mladí lidé nejsou vůbec postiženi závažnými případy Covid-19, se rodiče oprávněně ptají, proč se tato věková skupina vůbec očkovala.
Jde o první známá zákonná opatření po úmrtí dětí a mladých lidí v důsledku očkování proti Covid-19 ve Španělsku. Od června probíhá řízení v sedmi případech vážného poškození zdraví způsobeného vakcínou, v jednom případě jde o téměř úplnou slepotu a těžké poškození pohybového aparátu očkované osoby . 
Aktuální žaloba zmiňuje desítky dalších úmrtí a obsahuje řadu novinových článků o dětech a mladých lidech, kteří náhle a nečekaně umírají při sportu.


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 0 Průměrně: 0 ]







Článek Španělsko: Tři mladí chlapci zemřeli záhy po aplikaci smrtících šarží genových injekcí, rodiče žalují úřady i výrobce se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden