Německo: Afričan zdevastoval obchod, záhy po výslechu ho propustili
RSS

Německo: Afričan zdevastoval obchod, záhy po výslechu ho propustili


Německo se již stalo jednou z nejvíce multikulturně obohacovaných zemí v Evropě. Zřejmě i to je důvod, proč se nyní stále více Němců obrací k volbě AfD, jediné německé politické strany, která slibuje, že nekončící výměnu obyvatel razantně změní.
Situaci jistě notně přispívá i fakt, že část pachatelů končí v psychiatrických léčebnách (to v případě násilných trestných činů jako vraždy či teroru) a zbytek je pak záhy po dopadení propuštěn na svobodu, přičemž většina těchto pachatelů posléze zmizí neznámo kam.
Zločinci z řad obohacujících etnik se tak v podstatě – až na výjimky – stali beztrestnými, což je v podstatě zbavilo strachu z trestu. To je samozřejmě přímou pobídkou ke zločinu.
Příklad dalšího obohacení z hlavního nádraží v Bielefeldu: Bezpečnostní síly přistoupily k Guinejci (30), který už nějakou dobu seděl na zemi. Členové ochranky chtěli vědět, co má za lubem, aniž by vůči němu vystupovali jakkoli agresivně.
Ale najednou se muž z Afriky zbláznil. Vrazil pěstí do obličeje jednoho z mužů. Pak vtrhl do knihkupectví v nádražní hale, popadl stojan a rozbil inventář v obchodě.
Federální policisté výtržníka přemohli. Po dohodě se státním zástupcem byl po výslechu propuštěn. Probíhá proti němu trestní řízení pro poškozování majetku (škoda 1500 eur) a ublížení na zdraví.



Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 1 Průměrně: 5 ]







Článek Německo: Afričan zdevastoval obchod, záhy po výslechu ho propustili se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden