Seržant USAF popsal, jak se dotkl UFO a „obdržel zprávu z budoucnosti“
RSS

Seržant USAF popsal, jak se dotkl UFO a „obdržel zprávu z budoucnosti“


Seržant USAF Jim Penniston prohlásil, že se dotkl UFO, které bylo středem nejdramatičtějšího setkání s mimozemšťany ve Velké Británii – ale řekl, že jeho piloti nebyli mimozemšťané, ale cestovatelé v čase. (Foto: Youtube)









Jim Penniston říká, že piloti UFO, které viděl, „jsou cestovatelé časem… jsme to my“.



Bývalý seržant amerického vojenského letectva, který byl svědkem „britského roswellského incidentu“, tvrdí, že poté, co se dotkl „mimozemské kosmické lodi“, zůstala mu v mozku implantována „zpráva z budoucnosti“.



Jim Penniston byl v prosinci 1980 ve službě u RAF Woodbridge, když v nedalekém lese Rendlesham Forest spatřil řadu nevysvětlitelných světel. Světla vidělo více příslušníků služby a v době vrcholící studené války panovaly okamžité bezpečnostní obavy.



„Štábní seržant Jim Penniston byl ve Woodbridge velitelem letky ve službě,“ vysvětlil podcaster Andrew Gentile. „Popadl letce Edwarda Cabansaga a zamířili k východní bráně, aby si udělali jasný obrázek o situaci.“




Bývalý zpravodajský důstojník NATO se rozhodl sdělit světu vše, co ví

Domnívali se, že pravděpodobným vysvětlením je, že letadlo z nedaleké RAF Bentwaters nouzově přistálo, ale byli zmateni absencí zvuku z údajné havárie. A nemohli vyloučit ani vpád sovětských špionů.



To, co muži našli, bylo něco úplně jiného. Jim Penniston si do svého zápisníku zaznamenal pozorování letadla „neznámého původu“, které mělo na vnějším plášti zvětšené podivné hieroglyfy. A jeho zápisník obsahuje ještě něco podivnějšího.



Penniston popsal plavidlo jako „trojúhelníkové“ s modrými, bílými a červenými světly a povrch se zdál být „hladký. Ale vedle jeho neuvěřitelného popisu a náčrtků byly stránky a stránky nul a jedniček, které velmi připomínaly binární kód.



Podle Andrewa Penistona byl kód „informací staženou z UFO“ . Řekl, že netuší, jak se mu informace dostala do hlavy.



„Jima se ptali, jestli to byl binární kód, ale on nevěděl, co to je ,“ řekl Andrew. „Tak ta čísla poslali počítačovému expertovi, aby zjistil, jestli na tom něco není.“ Odborník nebyl informován o tom, co má očekávat, ale jeho verdikt byl téměř neuvěřitelný. Řekl, že jde o „zprávu z budoucnosti“.




Rogozin: Mimozemšťané existují a studují nás

Dekódovaná „zpráva“ zněla: „Průzkum lidstva nepřetržitý… nepřetržitý pro planetární pokrok. Oči našich očí. Rok vzniku 8100.“



Po této záhadné zprávě následoval seznam souřadnic míst po celém světě: Caracol v Brazílii, Sedona v americkém státě Arizona, Velká pyramida v Gíze, hora Taishan v Číně, tajemné peruánské linie Nazca, Apollónův chrám v Řecku a – což je ze všeho nejzáhadnější – nenápadný kus moře západně od Irska, který je uveden pouze jako „Počátek“.



Toto místo se nachází zhruba na místě bájného ostrova „Hy Brasil“, který v současnosti neexistuje, ale byl vyznačen na mnoha starověkých mapách. „Všechna místa v binárním kódu jsou známá jako vysoce duchovní místa, ale byla také nazývána portály do jiných dimenzí nebo do jiných rovin reality,“ pokračoval Andrew.



„Z tohoto důvodu si Jim Penniston nemyslí, že by rendleshamské UFO bylo mimozemské. Myslí si, že jsme to byli my. Myslí si, že to bylo poselství od lidí z budoucnosti vzdálené 6 000 let.“



Představa, že UFO jsou spíše stroje času než vesmírné lodě, se v posledních letech stává stále populárnější teorií. Po ukončení dvacetileté služby u USAF napsal Penniston řadu knih, v nichž popisuje svá setkání v lese v časných ranních hodinách na Boxing Day před 42 lety, ale záhada, co se přesně stalo, zůstává nevyřešena.



Zdroj: dailystar.co.uk




Na argentinskou vojenskou základnu mělo zaútočit UFO a zranit vojáky

Článek Seržant USAF popsal, jak se dotkl UFO a „obdržel zprávu z budoucnosti“ se nejdříve objevil na AC24.cz .


Nejčtenější za týden