Černochová: Pokud Slováci opustí prozápadní směr, budeme první na ráně
RSS

Černochová: Pokud Slováci opustí prozápadní směr, budeme první na ráně



JINDŘICH RAJCHL
Jana Černochová nás opět obohatila dalším svým bezduchým výplodem, když pronesla, že “pokud Slováci opustí prozápadní směr, budeme první na ráně”.
Samozřejmě tím myslí výhru Róberta Fica v sobotních volbách.
Moje reakce je zcela jednoduchá. Říkám prosté “Kéž by!”
Slovenská vláda by se totiž namísto prozápadního směru, vydala směrem proslovenským. Tedy namísto slepého plnění rozkazů z Bruselu, Berlína a Washingtonu by konečně začala prosazovat vlastní sebevědomou politiku a už by nebyl ničí loutkou.
Pak by skutečně byla první na ráně naše vláda, neboť naši občané by se velmi rychle chtěli vydat podobnou cestou a opustit vazalský narativ “prozápadního směrování”.
Já nechci směřovat na západ. Západ je v naprostém úpadku. Ekonomickém i morálním. Já hodlám tvrdě hájit politiku silně pročeského orientování a prosazovat navázání úzké spolupráce s Ficem a Orbánem, s nimiž by Česká republika měla vytvořit silný středoevropský blok. Blok, jenž již nebude nikam směřovat a nikomu sloužit, nýbrž zůstane věrný vlastní identitě a bude pracovat na prosperitě, bezpečnosti a svrchovanosti pro své občany.
Kategoricky odmítám to, abychom neustále někam “směřovali”. Pojďme si konečně jasně říct, že ležíme v srdci Evropy a že se k nikomu již lísat nehodláme.
Proto jediný směr, který jsem ochoten podpořit, je ten slovenský, jenž se píše s velkým “S”. Už jen proto, že v zahraniční politice, jakož i ve vztahu k EU, NATO a ukrajinskému konfliktu, se naprosto dokonale shodujeme.
Tudíž tímto prosím všechny občany Slovenské republiky, kteří sledují tyto moje stránky, zvolte pro svoji zem ten správný Smer!
My se k vám snad brzy přidáme a vytvoříme společnou česko-slovenskou hradbu proti bruselské progresivistické sebrance.
Česká a Slovenská republika mají velkou šanci již brzy znovu kráčet ruku v ruce.
Tak prosím udělejte v sobotu první krok a my se pokusíme se k vám co nejdřív připojit.
 
FB

The post Černochová: Pokud Slováci opustí prozápadní směr, budeme první na ráně first appeared on Pravý prostor .


Nejčtenější za týden