Rakušan už jeden v Evropě byl …
RSS

Rakušan už jeden v Evropě byl …



JINDŘICH KULHAVÝ
Německo mělo u moci jednoho svého Rakušana jménem Adolf a dopadlo to špatně. Jak víme, rozpoutal 2.světvou válku a díky němu zemřelo mnoho milionů Slovanů, o dost méně Židů, také plno samotných Němců a příslušníků dalších etnik.
I my v České republice máme jednoho Rakušana. Je ministrem vnitra a jednou z hlavních tváří mizerně hospodařící a prolhané Pětikoalice. Skandálů, které se táhnou za současnými představiteli státu, je mnoho. Ani tomuto ministrovi se nevyhýbaly a je alarmující, že je hlavou úřadu, který má dohlížet na kriminalitu v naší zemi. Vnímáme li některé ze současných kauz, které se vládní mašinérie společně s náhle zapomínajícími médii snaží zamést pod koberec, uvědomujeme si, že v hlavních rolích je řada současných veřejných činitelů. A to zdaleka ne vše vylézá na povrch. Přesto za mnohé hovoří události kolem chování tupého provokatéra a člena ODS Pavla Novotného, který měl být dávno zatčen a ve spolupráci s nezávislými soudci posazen za své výroky na pár měsíců do chládku. Místo toho před soudem stojí jiní lidé než ti, kteří tak patří. Přitom předsudečná nenávist projevující se alegorickým chováním, viz vlajka s Putinem uloženým v pytli pro zesnulé vyvěšená ministrem na státním úřadu, která je ukázkou malomyslnosti a agresivity tohoto úředníka, je také trestná.
Předvolební kampaň, jež i díky neobvyklé podpoře předsedy Ústavního soudu Rychetského dopadla prazvláštním převzetím moci záhadným a nesourodým slepencem, byla postavena především na antibabišovství. Nikoliv tedy na kvalitní přípravě projevující se po případném vítězství, na ekonomické prozřetelnosti či na vyspělé schopnosti vládnout. Zatím se místo toho projevuje naprosté diletantství, neznalost, neschopnost, narcismus a eurohujerství doplněné fanatickým obdivem k USA a nenávistí k Rusku a Číně. Výsledky tomu poté odpovídají. Fialova vláda jako úspěchy prezentuje různé evropské dotace, aniž by zveřejnila údaje o tom, co nás to stálo, zadlužuje republiku, snižuje se k nejvyšším daním, protože bez obřích příjmů neukočíruje ještě vyšší výdaje, nikoliv však určené pro české občany. Absolutně nezastupuje české zájmy v EU a de facto postupně odevzdává moc nad ČR jiným zahraničním institucím. Například WHO, NATO, EK a několika dalším. Dá se konstatovat, že tak ideologicky pomatenou vládu jsme tu desítky let neměli.
Občanům již dochází, jakým omylem bylo komukoliv z Pětikoalice hodit svůj hlas. Ekonomické ukazatele a klesající životní úroveň se jeví být tragickým dopadem nelogických kroků vlády. Přestože Babiš skutečně dopustil zadlužování ve jménu covidu, což dostal jistě příkazem a zároveň byl asi držen kdesi pod stolem za koule, jinak to nazvat nelze, navíc je to skutečný a nelítostný podnikatelský predátor, rozhodně nepůsobil tak tragicky, jako se to daří vládní koalici nyní. Nemusíte mít rádi Babiše, ostatně ani my ho neobdivujeme, nicméně byl lepším premiérem než Fiala a v zahraničí i větší autoritu. Přes období covidohysterie zklamal mnoho Čechů, dopustil propad státního rozpočtu a začal nás zadlužovat, což byl celoevropský trend, ale po konci pseudopandemie to byla Fialova vláda, která jako v Evropě nejhorší nedokázala státu vrátit prosperitu. O ukrajinizaci státu už nemá snad ani cenu hovořit, Ukrajinci jsou všude a je jich moc, což nám okázale dávají najevo. Jsme poslední zemí vytvářející jim nadstandardní podmínky pro parazitování a zneužívání situace. A také díky tomu rychle chudneme.
Vraťme se k Vítovi Rakušanovi. Je jednou z hlásných trub současného režimu. Ani on neměl pro svůj resort připravené něco, co by ho vylepšilo, jen zapadnul do šedého průměru ,,Fiala company“. Pokračuje v trendu Babíše a i za jeho vedení se z Pomáhat a chránit stává represivní útvar podobný tomu, který kdysi řezal Pražany na Národní. Zároveň patří k nejtvrdším protibabišistům, o čemž nás opět přesvědčuje svým příběhem o odposlechu jeho telefonu sváděným na expremiéra a vlastnictvím šifrovaného přístroje, jaký používají především mafiáni. Čistě teoreticky, problémy se ztrátou soukromí nejen ohledně mobilů má ostatně každý z nás, protože ani netušíte, na kolika z přístrojů provázejících nás v poledních létech životem visí Rakušanovi podřízení a naslouchající tomu, co si říkáme. Zapomeňte na svobody, vše spěje k ministrovu vlhkému snu, tedy zase k totalitě. Odposlouchává se mnoho tisíc telefonů a stačí k tomu skutečně málo. A protože Rakušan měl v minulosti jisté podezřelé transakce, policie, ať už jí velel kdokoliv, by jistě měla důvod ho sledovat. Házet požívání šifrování na přístroji na politickou konkurenci je další podlost a pokus odvrátit pozornost od současného stavu vlády v ČR a zároveň očernit Babiše. Přitom to jsou právě politici, kdo by měl mít na telefonu odposlech povinně. To abychom věděli, co si ti lumpové domlouvají a jak odklánějí penězovody. Jenže to by museli policisté odvádět lepší práci.
Vláda už neví, kde by vzala další peníze. Vymýšlí nesmysly typu povinného ručení na zahradní traktůrky, žene inflaci vzhůru, okrádá nás daněmi i cenami energií, na druhé straně živí milion Ukrajinců, a ještě posílá peníze do jejich rodné vlasti, aniž by věděla, kam dojdou. Tedy s výjimkou těch, které se jim následně vrátí zpět na soukromé účty. Odvádění pozornosti od tohoto stavu má zastřít špatné schopnosti vládnout, hospodařit a pečovat o občany. Když je tedy nejhůře, Fiala vyšle signály, Rakušan opět osočí Babiše, Pekarová Adamové se rozpláče nad svým dobrým manželstvím, bohužel při prosazování posvátného svazku mezi genderově pomatenými jedinci, média žblebtnou něco o klimatohysterii a všichni by se z toho měli uskrovnit a zmlknout. Ještě tu je snad někdo, kdo jim věří? Takovému Rakušanovi přesvědčujícím nás o výhodnosti ,,Imigračního paktu“ ani slovo.
Jindřich Kulhavý

The post Rakušan už jeden v Evropě byl … first appeared on Pravý prostor .


Nejčtenější za týden