Během prvního dne impeachmentu byl Biden obviněn z vlastizrady (video)
RSS

Během prvního dne impeachmentu byl Biden obviněn z vlastizrady (video)


Jak již víte, tak včera započal impeachment zkorumpovaného Joe Bidena, přičemž na většině zločinů se podílelo více členů rodiny Bidenových.
Kongresmanka Nancy Maceová ve čtvrtek naznačila, že Joe Biden se dopustil vlastizrady, když přijal úplatky od Mykoly Zločevského, oligarchy, který vlastní ukrajinskou plynárenskou společnost Burisma Holdings.
Výbor Sněmovny reprezentantů pro dohled a odpovědnost  uspořádal ve čtvrtek první slyšení  o impeachmentu Joea Bidena.
Tři svědci, kteří včera vypovídali:




Bruce Dubinsky, zakladatel, Dubinsky Consulting (forenzní účetní)
Eileen O’Connorová, bývalá náměstkyně generálního prokurátora, daňové oddělení ministerstva spravedlnosti
Jonathan Turley, Shapiro Chair for Public Interest Law, George Washington University Law School

Republikánka Maceová odsoudila Joe Bidena za to, že přijal úplatek 10 milionů dolarů od společnosti Burisma.
Senátor Chuck Grassley v červenci  zveřejnil  dokument FBI, který ukazuje, že Joe Biden byl zapojen do úplatkářského schématu ve výši 10 milionů dolarů s generálním ředitelem Burismy Mykolou Zločevskym.
Formulář FD-1023 údajně dokazuje, že tehdejší viceprezident Joe Biden donutil ukrajinského oligarchu Zločevského, aby zaplatil jemu a jeho synovi Hunteru Bidenovi celkem 10 milionů dolarů.
Podle dokumentu byla Bidenova úplatkářská dohoda popsána jako „polučili“, což je ruský kriminální slang pro „nucení platit“ (tedy něco jako výpalné).





Podle FD-1023:

Podle důvěrného lidského zdroje FBI manažeři ukrajinské plynárenské společnosti Burisma přivedli Huntera Bidena do představenstva, aby je „chránil prostřednictvím svého otce před všemi druhy problémů.“
V té době se Burisma snažila podnikat ve Spojených státech, ale čelila vyšetřování korupce na Ukrajině, vedené tehdejším ukrajinským generálním prokurátorem Viktorem Šokinem.
Pokud jde o dopad tohoto vyšetřování na její ambice v Severní Americe, generální ředitel společnosti Burisma Mykola Zločevsky údajně řekl: „Nebojte se, Hunter se o všechny tyto záležitosti postará prostřednictvím svého otce.“
Zločevsky údajně uvedl, že musel zaplatit 5 milionů dolarů Hunteru Bidenovi a 5 milionů dolarů Joe Bidenovi, což je dohoda, kterou popsal jako „polučili“, což je ruský zločinecký slang pro „nucení platit,“ podle dokumentu.

Podle dokumentu Zločevskij také tvrdí, že má textové zprávy a nahrávky, které ukazují, že byl NUCEN zaplatit Bidenům, aby zajistili vyhození ukrajinského generálního prokurátora Viktora Šokina.
Zločevsky si také ponechal dva dokumenty, pravděpodobně finanční záznamy, jako důkaz dohody, podle dokumentu.
Podle FD-1023:

Zločevskij tvrdil, že má mnoho textových zpráv a nahrávek, které ukazují, že byl donucen zaplatit Bidenům, aby zajistil, že Šokin bude vyhozen. Konkrétně tvrdil, že má dvě nahrávky s Joe Bidenem a 15 nahrávek s Hunterem Bidenem.
Zločevsky si také ponechal dva dokumenty, pravděpodobně finanční záznamy, jako důkaz dohody, ale řekl, že neposlal žádné finanční prostředky přímo „velkému chlapovi“, což je termín chápaný jako odkaz na Joe Bidena.
Zmínky o „Velkém chlapovi“ se objevily v komunikacích týkajících se dalších Bidenových rodinných obchodních dohod nezávislých na dohodě Burisma. Zločevsky tvrdil, že vyšetřovatelům bude trvat 10 let, než odhalí nezákonné platby Bidenům.

Joe Biden se veřejně chlubil tím, že uplatil Ukrajinu 1 miliardou dolarů, aby vyhodili Viktora Šokina, ukrajinského generálního prokurátora, který vyšetřoval korupci Burisma.
„Řekl jsem: Odjíždím za šest hodin. Pokud státní zástupce nebude propuštěn, nedostanete peníze. No, zkurvysyn. Byl vyhozen,“ řekl Biden v roce 2018. Vše dokládá video:

REMINDER: Joe Biden bragged about bribing Ukraine with $1 BILLION to fire the prosecutor investigating Hunter's company.
I "said: I’m leaving in six hours. If the prosecutor is not fired, you’re not getting the money. Well, son of a bitch. He got fired." pic.twitter.com/SKkRGtwQCW
— Steve Guest (@SteveGuest) July 20, 2023


„Už víme, že prezident bral úplatky od Burismy – chci také dodat, že to je vlastizrada.“ řekla Maceová:

MACE: "We already know the president took bribes from Burisma — I also want to add 'betraying your country is TREASON..'” pic.twitter.com/Tc17lGgKBq
— Benny Johnson (@bennyjohnson) September 28, 2023


 


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 0 Průměrně: 0 ]







Článek Během prvního dne impeachmentu byl Biden obviněn z vlastizrady (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden