Statistiky – začali jsme na přelomu 2020/2021 vymírat?
RSS

Statistiky – začali jsme na přelomu 2020/2021 vymírat?



Nevím, jestli podobný jev pozorujete i vy, ale v mém okolí se dějí docela nepříjemné věci ohledně nemocí a úmrtí. Není to vyloženě masové, spíš jde o nepříjemně plíživý jev.
Příklad první – před dvěma týdny náhle zemřel jeden náš známý – normální, štíhlý, zdravý, milý čtyřicátník, dvakrát nebo třikrát vakcinovaný. Jeden den se namáhal o trošičku víc než pro něj bylo běžné a druhý den byl mrtvý. “Nevysvětlitelné” selhání srdce, záchranáři už ho nedokázali znovu “nahodit”.
Příklad druhý – postarší příbuzní, s běžnými onemocněními šedesátníků. Dvakrát nebo třikrát vakcinovaní Pfizerem. On dostal náhle šílenou turborakovinu a za tři měsíce byl mrtvý. Ona dostala turborakovinu hned po něm, za čtyři měsíce mrtvá. Zřejmě šli na šmakuládu spolu a tak dostali stejnou šarži.
Takových nezvyklých úmrtí se kolem nás děje dost, i když to není vyloženě apokalypsa. Co naopak jako epidemie vypadá jsou všudypřítomné problémy s klouby – obrovské množství lidí kolem nás si začalo stěžovat, že je začaly hrozně bolet kolena, lokty, kyčle a trpí na chronické záněty. Shodou okolností všichni z nich prošli stejnou zdravotní procedurou, u které jsou prokázaným (ne)žádoucím vedlejším účinkem záněty kloubů (a samozřejmě srdce).
Jsou to všechno náhody? Co myslíte?
Připravuji k tomu článek, který se pokusí co nejnázornějším a nejjednodušším způsobem vysvětlit, jak fungují mRNA vakcíny a proč někteří lidé jejich aplikaci skoro nezaznamenali a pro jiné byla injekce naopak úplně decimační a poslala je na několik dní nebo i měsíců do postele, případně dokonce přišli o život kvůli selhání srdce, trombózám/emboliím nebo “turborakovině”. Ten mechanismus, proč se to děje a proč jsou tak šíleně rozdílné následky u různých lidí, je dobře známý už od roku 2021 (kdy jsem článek také začala psát, ale nikdy jsem nenašla čas ho dokončit). Vše je už dávno známé, ale přijde mi, že to zatím u nás v češtině nikdo nevysvětlil tak nějak hezky uceleně, po lopatě a s mnoha obrázky, takže právě na tom po nocích pracuji.
Mezitím se ale můžete podívat na malý výběr aktuálních oficiálních statistik, které ukazují, že se opravdu děje něco podivného. Vše níže jsou oficiální statistiky z Českého statistického úřadu, z evropské databáze EuroMOMO a z americké VAERS. Jestli jsou statistiky nějak ohnuté nedokážu posoudit, ale i kdyby byly naprosto věrohodné, je z nich vcelku jasně vidět spousta velice negativních jevů.
U podobných dat je samozřejmě vždy důležitá nejen jejich věrohodnost (z blbých dat nevytvoří věrohodné výsledky ani matematický čaroděj) , ale i schopnost z dat vyvodit správné závěry . Například na zvýšenou úmrtnost od října 2020 do dubna 2021 se dá koukat několika způsoby:

Všechna nad-úmrtí způsobil krutý Covid z netopýrů a lidem zachraňovalo život jen nošení tří roušek (hlavně v prázdném autě nebo v lese) a agresivní útočení na všemožné „popírače“ klimatu…pardon, na ruské trolly…na dezoláty…pardon, na popírače smysluplnosti roušek. Tak.
Nad-úmrtí byla způsobena tím, že se v říjnu prostě vypnulo zdravotnictví, lékaři takřka přestali poskytovat zdravotní péči (“léčba” přes telefon) a lidé byli v extrémním stresu díky největšímu mediálnímu vyvolávání hrůzy ve známé historii.
Kombinace obou předchozích bodů – populací procházela trochu horší (a uměle vytvořená) koronavirová chřipka a zároveň se neposkytovala normální zdravotní péče a v populaci vládl extrémní stres.

Abychom zjistili, jak to skutečně bylo, tak by se musela zrušit současná tvrdá cenzura, muselo by se zrušit zastrašování názorové opozice a musela by se sejít skupina skutečných a objektivních odborníků z mnoha oborů, kteří by začali dávat dohromady nepokroucená data (pokud to ještě jde) a ty pořádně a objektivně zpracovat. To se ale jen tak nestane, dokud u nás bude vládnout současná loutková vláda globalistické mafie.
A proč se vlastně koukat na data o Covidu a vakcínách teď, když už ta nemoc přece zázračně přestala existovat? Je to jednoduché – brzy skončí akce s posíláním Ukrajinců do masomlýnku, aby umírali za zájmy hrstky globalistickyckých parazitů. A tak jako Putin ze dne na den smazal ze světa Covid, tak po zamražení konfliktu na Ukrajině se „pandemie“ zřejmě opět vrátí. Ostatně – je to už dlouho v globalistických plánech, kde na nás byly do roku 2030 “plándemie” nachystány rovnou tři. (O plánech Globálního Parazita také připravuji článek.)

Data z OpenVAERS ukazují úbytek úmrtí po vakcinacích – čím dále je úmrtí od vakcinace, tím hůře se prokazuje jakákoli souvislost. Proto je vhodné sledovat i celkové počty úmrtí a nemocnosti.


Data z evropského EuroMOMO ukazují mimo jiné velký nárůst úmrtí mezi mladými lidmi, což je extrémně neobvyklé.


České statistiky ukazují prudký nárůst úmrtí po zavedení lockdownů a ještě větší po startu “vakcinace”. Zvláštním úkazem je i to, že kdykoli předtím v historii došlo k nárůstu úmrtí v jednom roce, tak v příštích 1-3 letech úmrtí naopak klesla (nadúmrtí se většinou týkají staré a velmi nemocné populace a oslabené ročníky se na čas “spotřebují”). Tentokrát se to ale nestalo a úmrtnost zůstávala vysoká dva roky od startu zázračné vakcinace…


I mně osobně zaskočil extrémní nárůst pracovních neschopností, hlavně v roce 2022, když už přece mělo být po zázračné vakcinaci “bezpečným a účinným” Pfizerem všechno super a všichni měli být “zdraví a bezpeční”. Poznámka – bylo extrémně více neschopenek než před rokem 2019 (před Covidovou psychologickou operací), ale jednotlivé neschopenky zase byly kratší, takže se to do určité míry vyrušuje.


Je těžké jasně říci, jestli Češi začali po startu “vakcinace” opravdu vymírat – ovlivňuje to příliš mnoho věcí (aktuálně především monstrózní migrace z Ukrajiny). Ale z dat docela jasně vyplývá, že extrémně klesla porodnost – je nejnižší za posledních 20 let. Někteří lidé říkají, že je to následkem sociální nejistoty, ale ta přece byla už od začátku roku 2020 a prudký pokles porodnosti nastal až přesně 9+ měsíců po startu masové vakcinace… Aspoň jedna pozitivní zpráva – počet potratů u nás v době nejdivočejší vakcinace nevzrostl jako v některých jiných zemích (naši lékaři zřejmě ještě někde vyškrábli zbytky rozumu a nenutili ten vakcinační sajrajt aspoň těhotným).


Je nutné také upozornit na stav českého zdravotnictví. Dlouho platilo, že i přes často otřesný stav nemocničních budov byla naše lékařská péče na celosvětově špičkové úrovni a hlavně byla na celosvětové poměry extrémně dostupná pro všechny. A to hlavně díky kvalitním lékařům a zdravotnickému personálu, který nestihl utéct do Německa. Velkým problémem je ale ubývání specializovaných léčebných ústavů, stanic záchranných služeb, LDNek i počtu lůžek, stejně jako záměrná likvidace našeho vlastního farmaceutického průmyslu a masivní příliv často nepříliš zdravé ukrajinské populace (nechtějte vědět, jak hodně tu narostla třeba spotřeba super-drahých léků na AIDS!). Nejdeme správným směrem.


The post Statistiky – začali jsme na přelomu 2020/2021 vymírat? appeared first on Bornova.pub .


Nejčtenější za týden