V plánu OSN i WEF je vytvořit přídělový systém vozidel (video)
RSS

V plánu OSN i WEF je vytvořit přídělový systém vozidel (video)


Možná vám již došlo, že ve světě, kde se přechází na neúčinné zdroje energií, jejichž základem jsou většinou značně nespolehlivé soláry a větrníky, nebude možné zároveň realizovat i další plány jako přechod na plnou elektromobilitu a vytápění výhradně tepelnými čerpadly.
Umíte si představit, jak by zejména v zimě utáhla elektrická síť tolik elektromobilů spolu se všemi těmi tepelnými čerpadly, nemluvě o všech dalších běžných spotřebičích?
Představte si, že by si všichni, kdo mají nyní auto na fosilní paliva, zakoupili elektromobil, který by (téměř) denně používali. V takovém Německu, kde se spoléhají čistě na tzv. „obnovitelné zdroje,“ z nichž zcela vyloučili jaderné elektrárny, by zřejmě docházelo k častým blackoutům.
Zřejmě by nebyla schopná je podržet ani Francie, od které nyní Německo nakupuje nejvíc, protože by měla co dělat, aby jí vůbec vyrobená energie z jaderných elektráren stačila pro vlastní občany.
A problémy by samozřejmě měly všechny země. Jenže ono se s tím, že by si elektromobily pořídil každý, kdo má nyní auto na fosilní paliva, nepočítá.
Počítá se s tím, že se budou auta sdílet a v plánech OSN i WEF je, že by měla být auta přidělována – zřejmě půjde opět o zboží jen pro „vybranou“ kastu.
A o tom hovoří i autor knihy The Great Reset, která reaguje na stejnojmennou knihu Klause Schwaba a detailně se zabývá plány WEF.

"The plan is to create vehicle rationing… and restrict our freedom of movement."
Author of 'The Great Reset', Marc Morano, on the globalist agenda to ban non-electric vehicles.
"This is all being done [through the] bypassing [of] democracy… We didn't vote for the gas… pic.twitter.com/MVxleaLtDs
— Wide Awake Media (@wideawake_media) October 1, 2023


 
„V plánu je vytvořit přídělový systém vozidel… a omezit naši svobodu pohybu.“
Autor knihy „The Great Reset“, Marc Morano, hovoří o globalistické agendě zákazu neelektrických vozidel.
„To vše se děje prostřednictvím obcházení demokracie… Nehlasovali jsme pro zákaz aut poháněných fosilními palivy. To je tajná dohoda mezi korporacemi a vládami, většinou pocházející z ideologie OSN a Světového ekonomického fóra.“
K uvedenému jen dodávám, že pro tento plán – a bezpočet dalších – hlasovali všichni, kdo volili loutky WEF, Bilderbergu či Aspen institutu.
A to je například v Evropě drtivá většina občanů. A nezdá se, že by se měly tyto volební návyky jakkoli měnit. Marc Morano ve videu naráží zejména na USA, kde se podobná politika prosazuje s nástupem Bidena, který byl zvolen velmi podivným způsobem.
V EU oproti tomu většina lidí toto volí, protože již jen samotné politické strany, které podporují existenci bruselského molocha, se všemi plány v rámci politiky zeleného údělu souhlasí.
A je to vidět i na hojné účasti na srazech WEF, kde se každoročně objevují i naši politici z různých loutkových stran.
 
 


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 0 Průměrně: 0 ]







Článek V plánu OSN i WEF je vytvořit přídělový systém vozidel (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden