Ruská ambasáda reaguje na obvinění, že Rusko zasahovalo do slovenských voleb
RSS

Ruská ambasáda reaguje na obvinění, že Rusko zasahovalo do slovenských voleb


Všichni velmi dobře víme, že zásadním způsobem zasahují do voleb po celém světě – ty slovenské nevyjímaje – zejména USA a organizace jako EU, OSF, WEF či Aspen institut.
Tím hlavním, kdo ovlivňuje názory a volební návyky poměrně velké masy voličů, jsou však mainstreamová média, která jsou na mnohé z výše  uvedených napojena, ať už dotacemi nebo angažováním vlastních zaměstnanců v některých podvratných organizacích.
Slovenské volby nyní doprovází zcela nepodložené tvrzení celoevropského mainstreamu i politiků z údajného vlivu Ruska na výsledky voleb.
Na toto obvinění nyní odpovídá Rusko skrz svoji ambasádu.
Ruská ambasáda na Slovensku obvinění z vměšování do voleb důsledně odmítla. Toto prohlášení bylo reakcí na předvolání ruského diplomatického zástupce na slovenské ministerstvo zahraničí.
Moskva do parlamentních voleb na Slovensku nijak nezasahovala. Vyplývá to z prohlášení ruského velvyslanectví na Slovensku.
Ruská diplomatická mise poznamenala, že „na rozdíl od některých současných spojenců Slovenska nezasahujeme do vnitřních záležitostí jiných států, ani se neúčastníme změn režimů a různých typů barevných revolucí“.
Toto prohlášení bylo učiněno v reakci na předvolání ruského zástupce na slovenské ministerstvo zahraničí.
Bratislava považovala prohlášení šéfa ruské zahraniční zpravodajské služby SWR Sergeje Naryškina za vměšování do svých vnitřních záležitostí.
V předvečer hlasování Naryškin jednoduše vyjádřil, že „v poslední době zesílilo zasahování vlády Joea Bidena do domácí politické situace na Slovensku, které souvisí s přípravami na mimořádné parlamentní volby.“
Ruská  ambasáda  také poznamenala, že to byl Washington, kdo zasáhl do slovenských voleb.
Jako příklad velvyslanectví uvedlo převod 5 milionů dolarů slovenskému ministerstvu obrany ze strany americké diplomatické mise na boj proti údajným dezinformacím.
Což se ve skutečnosti stalo bojem proti svobodě projevu, stejně jako požadavek Washingtonu zablokovat facebookové profily opozičních slovenských politiků.
 


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 2 Průměrně: 5 ]







Článek Ruská ambasáda reaguje na obvinění, že Rusko zasahovalo do slovenských voleb se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden