Pilot zachytil podivné „cestující-duchy“ na letišti v Thajsku
RSS

Pilot zachytil podivné „cestující-duchy“ na letišti v Thajsku


Video, které bylo zveřejněno na sociálních sítích, vyvolalo internetovou debatu o paranormálních jevech. (Foto: Youtube)









Pilot zachytil strašidelné záběry, na nichž se zdá, že desítky „přízračných“ postav vystupují z neexistujícího letadla a procházejí uličkou.





Klip pořídil pilot Bangkok Airways Voravit Vejjajiva z kokpitu svého letadla, informovala místní média.



Záběry natočené v noci zřejmě ukazují cestující, kteří vlečou svá zavazadla přes spojovací most údajně směrem k terminálu mezinárodního letiště Phuket v jižním Thajsku.



Nezdá se však, že by tento tryskový most byl spojen s nějakým letadlem – diváci tak zůstávají zmateni, odkud se všichni cestující vzali.



Video, které bylo zveřejněno na sociálních sítích, vyvolalo internetovou debatu o paranormálních jevech.



Bystří diváci poukázali na to, že dotyčný most byl ve skutečnosti prázdný a nepoužíval se.



Podle jiné teorie zachycení cestující „podobní duchům“ byli jednoduše proto, že se na mostě odráželo rušné jasně osvětlené letiště.



Jeden z uživatelů napsal: „Za tímto leteckým mostem se nachází pojízdné schodiště – mám podezření, že cestující se odlepili od letadla na letištní ploše, dostali se ke schodišti a šli nahoru.“



Pilot, který klip natočil, se zatím nevyjádřil k tomu, zda je teorie o odrazu pravdivá, zatímco uživatelé na internetu se nadále pokoušejí přízračný tryskový most vysvětlit.



Zdroj: thesun.co.uk
Článek Pilot zachytil podivné „cestující-duchy“ na letišti v Thajsku se nejdříve objevil na AC24.cz .


Nejčtenější za týden