Volič Progresívneho Slovenska zautočil na podstatne staršieho MUDr. Pijáka, nadával mu do buzerantov
RSS

Volič Progresívneho Slovenska zautočil na podstatne staršieho MUDr. Pijáka, nadával mu do buzerantov


Je to nanajvyš smiešné, ked voliči Progresívneho Slovenska idú voliť, lebo chcú slušnosť v politike a poriadok. Pritom sami o sebe sa správajú neslušne. Napriek tomu, že práve oni majú najsilnejšiu probuzerantskú (pro homo) politiku, tak druhým nadávajú do buzerantov a nevážia si pritom ani starších.
Toto začil MUDr. Piják:
Chodievam pravidelne cvičiť na jedno ihrisko pri lese v Bratislave. Bol som tam aj včera večer, vo volebnom dni. Bol som rozhodnutý, že nepôjdem voliť. Počas cvičenia mi volala dcéra, aby som jej poradil, koho má voliť. Povedal som jej, že pre mňa za mňa môže voliť hoci koho, ale zdôraznil som, že určite nech nevolí PS. Jeden cvičiaci mladý pán to započul a povedal, že on môže poradiť. Ja som mu povedal, že budem hádať, že je slniečkár a PS pozitívny a nemýlil som sa.
V tom momente na mňa začal vykrikovať ako šialený, bez toho aby poznal moje názory, obviňoval má, že ja chcem aby tu vládla mafia, aby nás Putler obsadil a aby vyhral. Že schvaľovanie vojny na verejnosti je trestne a ide ma udať, že som starý dement, komunista, takým by mali zobrať volebné právo, že dobre, že som nebol voliť. Tykal mi, a že prečo mám dlhé vlasy, či nemám na holiča a že som homosexuál, aj keď som tam bol s priateľkou.

Keď som sa mu snažil oponovať, že nemusíme mať rovnaký názor, tak sa jeho amok stupňoval, vrieskal, že nepoznám históriu, mal by som to doštudovať, že on študoval v Amerike, tak on to vie, čo sa dialo v našej susedskej krajine. Ani ma nepustil v slovu. Už som si myslel, že sa chce biť, aj som sa ho pýtal, koľko má v sebe injekcií (anabolik). Potom nejak prestal, keď som ho začal ignorovať.


zdroj: https://www.facebook.com/MichalPijakMDPersonalizedPaleoNutrition/posts/pfbid029q6eFWh9cZzzvhtKdL3QDEHj3FybChcW19ViuYYubTFhEfMNss4xzN4xZ9m7ViZvl

The post Volič Progresívneho Slovenska zautočil na podstatne staršieho MUDr. Pijáka, nadával mu do buzerantov first appeared on inenoviny .


Nejčtenější za týden