Fin zažaloval vládu za covid pasy (video)
RSS

Fin zažaloval vládu za covid pasy (video)


Tento soud, pokud by jej Fin vyhrál, by mohl být jakýmsi precedentem pro ostatní Evropany, kteří byli stejným způsobem zcela neoprávněně diskriminováni.
Ve skutečnosti šlo o otestování nejen plánovaných globálních očkovacích pasů, ale také systémů sociálních kreditů. A samozřejmě zároveň bylo cílem donutit co nejvíc občanů k tomu, aby si aplikovali genové injekce.
Covid pasy byly nařizovány pod lživou záminkou, neboť měly zaručit bezinfekčnost, ovšem genové injekce žádnou bezinfekčnost nezaručovaly.
Fin, který nyní zažaloval tamní vládu z „doby covidové“ (dnes je už v zemi nová vláda), na nezákonnost podobných nařízení samozřejmě upozorňuje.
42letý podnikatel Mika Vauhkala nyní žaluje vládu země a také potravinářskou skupinu Fazer a poukazuje na to, že požadavky na covidové pasy, které byly uplatněny v souvislosti s covidovými represemi, porušují ústavu země a základní lidská práva.
„To je něco, co musíme udělat v časech, jako je tento, abychom skutečně viděli změnu. Je to pro dobro všech,“ řekl Vauhkala o případu a zdůraznil, že je připraven jít se svým právním týmem tak daleko, jak to bude potřeba.
Když byly covidové represe nejtvrdší, byly po celém světě zavedeny digitální covid pasy, které vyloučily mnoho občanů, kteří nebyli injekčně ošetřeni experimentálními vakcínami, ze společnosti.
Také ve Finsku ti, kteří byli u moci, zavedli covid pas a schválili zákony, které daly soukromým provozovatelům a společnostem možnost mít své podniky otevřené za předpokladu, že budou vyžadovat, aby zákazníci ukázali, že mají platný covidový pas.
V prosinci 2021 měl Mika Vauhkala snídat se známým ve Fazer Cafe Kluuvikatu v centru Helsinek, ale aby mohl být obsloužen, musel ukázat svůj očkovací pas, který ovšem neměl.
„Neměl jsem covidový pas, řekli mi, že musím opustit prostory a cítil jsem, že je to tak špatné v mnoha různých ohledech. Ptali se mě na mé soukromé zdravotní problémy, což není v pořádku.“

„Bylo porušeno právo na volný pohyb a právo na ochranu zdravotních údajů. Finská ústava zaručuje, že žádný občan nesmí být diskriminován  mimo jiné na základě zdraví.“
Tehdy zaměstnanec Fazeru předpokládal, že Mika je hrozbou a nebezpečím pro lidi kolem sebe. Mika sám ani nikdo jiný neměl žádné důkazy o tom, že je nemocný a mohl by někoho nakazit,“ píše web Case: CovidPass, který sleduje a dokumentuje Vauhkalův případ.

V této souvislosti se poukazuje na to, že PCR testy neukazují, zda je někdo nemocný nebo ne, a že vakcíny proti covidu nezabraňují šíření infekce ani nechrání před nákazou virem.
Mika Vauhkala zažaloval finskou vládu a Fazer za porušení základních lidských práv tím, že od něho požadovali covidový pas. První přípravné zasedání se konalo dne 6. června 2023 a další přípravné zasedání se bude konat dne 19. října 2023 u okresního soudu v Helsinkách.
Vauhkala především poukazuje na to, že incident v zásadě porušuje lidská práva, a že se chce legálně pokusit o to, aby bylo podobným represivním opatřením v budoucnu zabráněno.
„Jsem přesvědčen, že základní lidská práva nakonec zvítězí a že zajistíme naši svobodu ve Finsku a v Evropě. Pokud nejste připraveni bojovat za svá základní práva, za co jste připraveni bojovat?“
V této souvislosti poukazuje také na skutečnost, že EU a WHO poměrně nedávno zahájily plány na zavedení očkovacích pasů po celém světě a zdůrazňuje zásadní význam tohoto případu nejen pro Finsko.

 


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 2 Průměrně: 4.5 ]







Článek Fin zažaloval vládu za covid pasy (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden