Německo: Arabští studenti zbili učitele, protože jim neodvolil mávat palestinskou vlajkou na dvoře školy (video)
RSS

Německo: Arabští studenti zbili učitele, protože jim neodvolil mávat palestinskou vlajkou na dvoře školy (video)


V oblasti Blízkého východu nyní vidíme, jak budou vypadat západoevropské země za pár let. Čeká je totéž a nejhůř na tom bude původní obyvatelstvo žijící v okolí muslimských ghett.
Malé náznaky dění budoucího jsou vidět každý den. Pro islám je typické, že si dřív či později podvolí území, které se mu nebrání.
Přesně to je i případ Německa, kde se již sice lidé začínají v tomto směru probouzet – což také vidíme na rostoucích preferencích AfD – nicméně většina původních obyvatel je stále někde ve stavu hlubokého spánku.
K probouzení přispívá i nárůst případů multikulturního obohacování, jehož obětí se stává stále více Němců. Takové obohacení nyní zažil i jistý učitel, který působí na střední škole v berlínském muslimském ghettu.
Střední škola v Německu bude mít větší bezpečnostní přítomnost poté, co byl muslimský student suspendován za napadení učitele, který protestoval proti jinému arabskému studentovi, který provokativně mával palestinskou vlajkou na školním dvoře.
K incidentu došlo v pondělí na gymnáziu Ernst-Abbe-Gymnasium.  14letý student přišel do školy s palestinskou vlajkou jako pláštěm a palestinským šátkem omotaným kolem hlavy.
Student byl požádán 61letým učitelem, aby se zdržel vystavování předmětů v souladu s politikou školy, která zakazuje nošení politických symbolů.
Podle policejního prohlášení jiný arabský student, 15letý chlapec, konfrontoval učitele a výhružně se k němu přiblížil. Student udeřil učitele hlavou, což přimělo pedagoga, aby reagoval v sebeobraně tím, že chlapce udeřil do obličeje. Učitel byl následně sražen na zem a zbit.
Záběry z incidentu  zveřejnil na internetu levicový zákonodárce Ferat Koçak.
Podle německého deníku  Tagesspiegel  byli dva studenti, kteří se do hádky zapojili, suspendováni do konce týdne, zatímco učitel je také vyšetřován.
Vedení školy svolalo krizovou schůzku s místním školským úřadem a policií, aby projednali, jak incident řešit a zabránit opakování situace.
„Jedna věc je jasná: učitelé nesmí být agresivní nebo násilní vůči studentům,“ řekl mluvčí školské správy.
„Naší nejvyšší prioritou je zajistit klid ve školách. Nebudeme tolerovat přehlížení teroristických útoků na Izrael na našich školních dvorcích,“ dodal.
Senátorka pro vzdělávání, mládež a rodinu spolkové země Berlín Katharina Günther-Wünsch vyzvala k širším diskusím ve školách o probíhajícím konfliktu na Blízkém východě mezi Palestinou a Izraelem kvůli obavám, že by se napětí mohlo přelít do různých oblastí Německa.
„Je třeba se obávat, že zjevný nebo latentní antisemitismus spojený s Izraelem hraje roli mezi některými studenty. Je vhodné si se studenty o akcích promluvit a pomoci jim je klasifikovat,“ varovala v pondělí v e-mailu vedení školy.
 


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 0 Průměrně: 0 ]







Článek Německo: Arabští studenti zbili učitele, protože jim neodvolil mávat palestinskou vlajkou na dvoře školy (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden