USA: Rasistická organizace BLM podpořila Hamás a vyzvala k dekolonizaci Ameriky v jeho stylu
RSS

USA: Rasistická organizace BLM podpořila Hamás a vyzvala k dekolonizaci Ameriky v jeho stylu


Na úvod připomínám, že tato organizace v USA během protestů v roce 2020 rabovala, ničila, zakládala požáry a napadala bělochy v ulicích, aniž by byl následně za tyto nepokoje kdokoli po právu potrestán.
Ve jménu této organizace poklekávali sportovci a korporace z celého světa posílaly BLM tučné příspěvky, aby si z nich pak vedení organizace postavilo luxusní vily .
Nyní se BLM projevila přesně tak, jak ji většina normálních lidí vidí od začátku: jako teroristická organizace, jejímž cílem není napravovat ve skutečnosti dávno neexistující křivdy, ale rozvracet společnost.
Black Lives Matter Grassroots (BLM  Grassroots ) je nezisková organizace, která podporuje pobočky hnutí Black Lives Matter (BLM), partnerské organizace, skupiny a lidi.
Prohlášení , které bylo sdíleno na sociálních médiích, v němž BLM Grassroots volá po dekolonizaci Ameriky ve stylu Hamásu, zní takto:




Black Lives Matter Grassroots stojí v solidaritě s naší palestinskou rodinou, která v současné době vzdoruje 57 letům osadnického kolonialismu a apartheidu. Zatímco černoši pokračují v boji za ukončení militarismu a masového věznění v našich vlastních komunitách, chápejme odpor v Palestině jako pokus strhnout brány největšího vězení pod širým nebem na světě.
Jako radikální černošská organizace založená na abolicionistických ideálech vidíme jasné paralely mezi černošským a palestinským lidem.
I my chápeme, co to znamená být sledováni, dehumanizováni, zbavováni majetku, jaké to je mít rozdělené rodiny, být kriminalizováni a beztrestně vražděni, houfně zavíráni, a když se bráníme, nazývají nás teroristy.
I my sníme o světě, kde by naši lidé mohli svobodně žít na dekolonizované půdě. Nechť se hranice, kontrolní stanoviště, věznice, policie a seznamy sledovaných osob, které terorizují naše komunity, rozpadnou a svět, který vybudujeme z jejich popela, nechť uctí ty, kteří padli v boji.


 

Tolik výzva BLM, která je jasným podněcováním terorismu v situaci, kdy současná komunita černochů není v USA nijak diskriminována. Je to spíš naopak, mnohde jsou kvóty na černochy a ti tak mívají přednost na školách, v zaměstnání, různých organizacích, kvóty jsou dokonce i ve filmu, reklamách a všude kam se podíváte.
Výzva ze strany BLM však jen potvrzuje, že i v USA se možná v pozadí něco chystá a systémem podněcovaný protibělošský rasismus této situaci jen přispívá.
Již nějakou dobu se spekuluje o tom, že stačí jen maličkost – třeba další George Floyd – a rozpoutá se neskutečné peklo, kdy události z roku 2020 byly jen malou zkouškou.
Pod prohlášením se nyní ozývá spousta Američanů, kteří se snaží upozornit na to, že vše, co se uvádí v pamfletu BLM, jsou aktuálně lži, prakticky drtivá většina současných černochů za svůj život nemohla žádnou diskriminaci zažít.
Naopak, černoši nyní zažívají období, kdy jsou neskutečně prosazováni, vyzdvihováni a dekriminalizováni.
Za vše hovoří například následující loňské statistiky:

Jak sami vidíte, tak zdaleka nejčastěji jsou černoši zabíjeni zase jen černochy, zatímco mnohem častější je případ, kdy černoch zabije bělocha než naopak, jak tvrdí BLM.
Pro jistotu ještě údaje výše shrnu:
Zabití běloši:  3% policií, 16% bělochy, 81% černochy
Zabití černoši: 1% policií, 2% bělochy, 97% černochy
Kdo je tedy dnes v USA oním utiskovaným etnikem? Černoši to jistě nejsou.
Každopádně se zdá, že BLM nabírá vítr a začíná se opět aktivizovat, zřejmě pouze čeká na vhodnou záminku k dalším nepokojům, které by mohly v USA – minimálně v některých státech – přerůst i v něco mnohem většího než před 3 lety.
A možná dali najevo své úmysly i touto podporou. Obrázkem, který ukazuje, jak vlastně útoky začaly. Co asi chystá BLM? Na vyzbrojení dostala tato teroristická organizace peněz víc než dost – od Sorose i bezpočtu globálních korporací…
 

A na závěr jen malý dovětek. V případě BLM plánované dekolonizace by museli nejprve odejít černoši zpět do Afriky a poté běloši do Evropy – plus zbytek etnik kam patří. V USA by museli zůstat jen indiáni…


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 2 Průměrně: 5 ]







Článek USA: Rasistická organizace BLM podpořila Hamás a vyzvala k dekolonizaci Ameriky v jeho stylu se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden