Zatimco marny Fiala se chlubi, že budem rekonstruovat Ukrajinu, Polaci už pochopili, že naletěli…
RSS

Zatimco marny Fiala se chlubi, že budem rekonstruovat Ukrajinu, Polaci už pochopili, že naletěli…



LADISLAV VĚTVIČKA
Chvilama nevim, jestli je ten člověk tak hlupy, anebo ho tak drži pod krkem, že musi přichazat s takyma cypovinama.

Enem blazen se može chlubit tym, že budeme rekonstruovat Ukrajinu. Tento blazen navic tvrdi, že už fčil byzme mohli rekonstruovat školy a podobna zařizeni.
Synku muj fialovy. A řekli ti, že ty rozbite školy na Donbase rozbila ukrajinska armada a že po valce se na ruske uzemi stejně nikdy nedostaneš? Řekli ti, žes zničil pověst Česke republiky na obrovskem uzemi od Dněpru na vychod? A mimochodem, pro koho bys ty školy rekonstruoval, když ukrajinske děcka krmiš v Čechach?










Už aji ti hlupi Polaci pochopili, že naletěli. Že ty milijardy, kere nasypali do ukrajinskeho režimu, su nedobytne a nedobytne zustanu. Pokud kdosik bude vykořisťovat uzemi, kere na Ukrajině zustane, tak to nebudu ani Polaci, už vubec ne Česi, ale Ameryčani, keři zadlužili Ukrajinu na tisic roku dopředu.
Na polskem webu “ Mysl Polska ” se objevil tento text:
“Neznáme celkovou částku, která se objeví na skutečném účtu hrůzy, kterou jako národ budeme muset zaplatit za velkorysou a bezuzdnou politiku vůči našemu sousedovi. Jsme v horší situaci než bezohledný host restaurace. Neobjednávali jsme pro sebe, ale pro hosta u vedlejšího stolu. Nikdo nám ovšem neukázal menu s cenami a nikdo nekonzultoval položky, které si host objednal naším jménem.
Dodatečně se ukázalo, že příbor byl po cestě z kuchyně ukraden a host, kterému jsme dali najíst, se ukázal jako nevděčný a drzý. Budoucí zisky, které jsme měli získat jako kompenzaci za pomoc, se ukazují jako iluzorní, protože zisky budou mít společnosti ze Spojených států.”
Tuž co, Fialenko? Nestydiš se aspoň trochu?

Ladik Větvička, hlasatel RadioUniversum.cz, Katowice

The post Zatimco marny Fiala se chlubi, že budem rekonstruovat Ukrajinu, Polaci už pochopili, že naletěli… first appeared on Pravý prostor .


Nejčtenější za týden