Jak se baví intenet: Prezident Československa zadržen!
RSS

Jak se baví intenet: Prezident Československa zadržen!


Evropská Unie nikdy nesponzorovala palestinský terorismus a teď jeho sponzorování úplně zastavila.


“Víte, jaký je rozdíl mezi lidem a lidmi? Lid uvědoměle buduje liberálně demokratickou společnost a lidi jim na to serou.”





Sára v lékárně. – Je pro muže lepší na uklidnění Validol nebo kozlík lékařský? – A jaká je diagnóza? – Kabelka za sedm tisíc!






Běžná silniční kontrola se během pár okamžiků zvrtla v mezinárodní skandál s potencionálními vojenskými důsledky. Prezident Československa Pavel Zítko byl při své státní návštěvě České republiky zadržen českou policií na dálnici D7 během běžné silniční kontroly. Občané Československa to považují za skandál a volají po vojenské odvetě.
„Mohu potvrdit, že dne 10. října policie zadržela při silniční kontrole muže, který se identifikoval jako prezident Československa a prokazoval se československým občanským průkazem. Muž byl agresivní, drzý a hlídce policie se během kontroly vozu pokoušel prodat fén na čištění vody. Když ho hlídka policie vyzvala, aby předložil platné doklady, protože československý průkaz, který si doma nakreslil v programu Malování a vytiskl na jehličkové tiskárně, není podle našich zákonů platným průkazem, prezident Československa se zamkl v autě, kde několik desítek minut podle svých slov aktivoval článek 23. Po dvaceti minutách soustavného aktivování článku 23 se policistům podařilo do zamčeného auta vniknout skrz rozbité okénko a pana prezidenta z auta vytáhnout a zpacifikovat. Následně byl prezident Československa odvezen na policejní stanici k výslechu,“ tvrdí tisková mluvčí Policie České republiky Marie Molnárová.
Bezprecedentní zatčení prezidenta na území cizího státu považují občané Československa za hrubé narušení jejich suverenity a vedení státu zvažuje vojenskou intervenci.
„Když jsem viděla to video, pokoušela se o mě další plicní embolie. Tohle je mezinárodní skandál. Jak si policie může dovolit zatknout prezidenta jiného státu,“ plakala viceprezidentka Československa Jana Peterková, která si záhy lehla na zem a předstírala z nějakého důvodu zdravotní problémy.
„Tohle budeme řešit. Československo není pro srandu. Jsme suverénní stát s řádnou vládou. Na dnešní večer jsem svolala krizový štáb, kde budeme situaci řešit. Pokud se nám Česká republika oficiálně neomluví a nevrátí nám našeho prezidenta, zcela vážně zvažujeme vojenský zásah. Ano, Česká republika má 24 hodin na omluvu a na navrácení našeho prezidenta, jinak nám nezbývá než vyhlášení války,“ pokračovala Peterková, když zjistila, že její zdravotní problémy nikoho nezajímají, tak zase ze země vstala.
„Na krizovém štábu se spolu s ministrem obrany Patrikem Tušlem pobavíme o možnostech naší armády. Diplomatická cesta řešení krize se mi zdá málo pravděpodobná, protože náš ministr zahraničí Tomáš Čermák je aktuálně na dovolené v zahraničí, popřípadě ve sklepě našeho pana prezidenta,“ dodala viceprezidentka Peterková.
Premiér České republiky se na dotaz novinářů, zda se omluví Československu, pouze od srdce zasmál, což diplomatické vztahy obou zemí ještě více zhoršilo. Podle pozorovatelů je vojenská intervence a Peterková na spadnutí.
Odborníci zatím neví, čím chce Československo Českou republiku napadnout, protože vyjma několika pravicových extremistů s nunčaky a noži nedisponuje žádnou armádou, nicméně pokud Československo stáhne hraniční hlídky, které pročesávají pohraniční lesy a hledají uprchlíky, bude mít dostatečnou sílu na to, vojensky obsadit libovolnou autobusovou zastávku.


A pár tweetů od Dojnice:

Jestli Hamás vytrhal vodovodní trubky zaplacené z EU a nadělal z nich rakety, tak jde samozřejmě o nesplnění udržitelnosti projektu 5 let.
Jen upozorňuju, že Faerské ostrovy šly v posledních letech výkonnostně dost nahoru a hra zámořských týmů nám ostatně nikdy moc neseděla.
Naše kvalifikační skupina se dál zamotává. Největší tajenkou zůstává, za trenér Šilhavý rezignuje ještě dnes nebo až zítra.
Nevíte, jestli to aktivování článku 23 a prohlášení se občanem v odporu pomáhá aspoň proti placení hypotéky nebo nákupu v obchodu??
Takže uprostřed Evropy se beztrestně oslavuje bestiální vraždění dětí a my máme největší starost o obsah CO2 ve vzduchu za 30 let?

The post Jak se baví intenet: Prezident Československa zadržen! first appeared on .


Nejčtenější za týden