Další výpovědi Izraelců, kteří jsou přesvědčeni o tom, že o útoku tajné služby musely vědět předem (videa)
RSS

Další výpovědi Izraelců, kteří jsou přesvědčeni o tom, že o útoku tajné služby musely vědět předem (videa)


Útok, ke kterému došlo minulou sobotu, již zřejmě mnoho Izraelců považuje za další „falešnou vlajku.“ Hovoří se o ekvivalentu 11. září 2001, kdy také oficiální verze absolutně neodpovídá tomu, co se stalo.
Zatímco některé „falešné vlajky“ jsou již dávno odhaleny – a to natolik, že o nich psal i mainstream – v některých případech je nám stále podstrkována oficiální verze.
Tedy hovoří-li mainstream o tom, že 7/10 v Izraeli lze přirovnat k 9/11 v USA, pak tím mají samozřejmě na mysli tu již mnoha důkazy vyvrácenou pohádku.
Nicméně Izraelci, kteří toto srovnání také použili, často dodávají, že v obou případech své občany vláda obětovala, aby mohla nastolit politiku, která mimo jiné omezí i vlastní obyvatelstvo.
V prvním videu můžete slyšet výpověď Izraelce Rafima Farbera, který pochybuje, že tajné služby – ať už izraelské nebo americké – o chystaném útoku nevěděly.
Izraelský Mossad věděl, že útok přijde, a přicházel z Gazy. Stejně jako 17 zpravodajských agentur Spojených států, jejichž práce se skládá téměř výhradně ze shromažďování zpravodajských informací o Blízkém východě, údajně aby se zabránilo teroristickým útokům, jako bylo 11. září.
Zmiňuje také, že po tom, co se v zemi dělo za covidu, se již mnoho Izraelců probouzí a konečně pochopili, oč vlastně jde.
Je přesvědčen, že vše proběhlo v režii US Deep state, zřejmě s cílem vyvolat v oblasti válku, do níž by se zapojily i jiné země, například Rusko a Sýrie.
Uvažuje také o tom, že posílená vojenská přítomnost USA může být ve skutečnosti využita pro další válku, třeba právě na území Sýrie.
Předpokládá, že nyní je záměrem pozemní operace do Gazy.
Obává se, že by to mohla být záminka k vypuknutí 3. světové války, která by mohla vypuknout v Sýrii. Mimo jiné zmiňuje dedolarizaci, která žene USA do válek ve snaze zachránit hroutící se hegemonii.
Rafim Farber znovu opakuje to, co slyšíme od každého Izraelce: Alarm spustí nejen tehdy, kdy přichází po zemi třeba jen kočka, ale i tehdy, kdy se na úroveň plotu dostane pták. Tedy ani přeletět ho nelze bez povšimnutí.
Nedává mu to smysl, stejně jako doba, po kterou nikdo nepřišel lidem v oblasti na pomoc. Jediné, co mu dává smysl je, že tak rozhodl izraelský i americký Deep state.
„Myslím si, že tato situace musí být velmi rychle vyřešena, jinak vše vyústí ve 3. světovou válku,“ říká.
Celý rozhovor si můžete poslechnout níže (anglicky)

Israeli Mossad knew the attack was coming, and it was coming from Gaza. As did the 17 United States intelligence agencies, whose jobs consist almost entirely of Middle East intel collection to prevent terrorist attacks like 9/11. @PrepperCanadian Interview with Rafi Farber. pic.twitter.com/GKBzP6RNXZ
— Brett Wooldridge (@BrettWooldridge) October 14, 2023


A ještě se krátce podíváme na nové video vám již známé Efrat Fenigson, která potvrzuje, že mnoho Izraelců si uvědomuje, že vše bylo plánováno.
„Existují vážné obavy, že Izrael má předběžné zpravodajské informace, které se musí připravit, a možná je ignoroval.“
Izraelská novinářka Efrat Fenigson , která sloužila v izraelských zpravodajských silách, uvažuje o tom, zda se izraelská vláda nepodílela na nedávných útocích Hamásu.
„Jestliže, nedej bože, to byla plánovaná operace, pak jsme odkázáni sami na sebe… Vím, že lidé nechtějí, abychom se na to ptali, ale musíme to udělat, protože potřebujeme vědět, čemu čelíme.“

"There are serious concerns about Israel having prior intelligence to prepare, and may have ignored it."
Israeli journalist, Efrat Fenigson ( @efenigson ), who served in Israel's intelligence forces, questions whether the Israeli government were complicit in the recent Hamas… pic.twitter.com/SO1Djzp4Lf
— Wide Awake Media (@wideawake_media) October 14, 2023


 
 
 


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 1 Průměrně: 5 ]







Článek Další výpovědi Izraelců, kteří jsou přesvědčeni o tom, že o útoku tajné služby musely vědět předem (videa) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden