Šéf Palestinského islámského džihádu: „To, co jste viděli v okolí Gazy, uvidíte i jinde, dá-li Alláh“ (video)
RSS

Šéf Palestinského islámského džihádu: „To, co jste viděli v okolí Gazy, uvidíte i jinde, dá-li Alláh“ (video)


Před pár dny natočené video, které je namířeno nejen na Izraelce, ale na celý nemuslimský svět, je de facto výzvou pro muslimy nejen v pásmu Gazy.
Jedná se tedy o další vyhlášení džihádu, přičemž právě v této situaci byla dnes v Praze povolena demonstrace těch, kdo podporují jedince, jako je ten ve videu.
Džihád je samozřejmě celosvětový.

„Mluvčí vojenského křídla Palestinského islámského džihádu varuje před dalšími útoky v Izraeli a v zahraničí: Sionisté nevědí, co jsme pro ně připravili – co jste viděli v okolí Gazy, uvidíte na jiných místech:

Televize Al-Džazíra (Katar) odvysílala 12. října 2023 audionahrávku zprávy Abú Hamzy, mluvčího Brigád Al-Quds, vojenského křídla Palestinského islámského džihádu, v níž varoval před útoky na Západním břehu Jordánu, v Izraeli v hranicích před rokem 1967 i mimo něj.
Obrátil se na „ubohé sionisty“ a řekl, že nevědí, co pro ně Palestinský islámský džihád připravil v Palestině i mimo ni. Abú Hamza dodal: „To, co jste viděli v okolí Gazy, uvidíte na jiných místech.“
Abú Hamza: „My, Brigády Al-Quds a palestinský odpor, oznamujeme, pátý den hrdinské operace Povodeň Al-Aksá, že válka již není omezena pouze na Gazu. Nepřítel již byl svědkem našeho aktivního odporu na Západním břehu, který by se mohl brzy rozšířit do okupovaných oblastí (před rokem 1967) a na další místa, podle vývoje na místě.
„Vy sionističtí ubožáci, oheň se šíří. To, čeho jste byli svědky ve vesnici Duheira v jižním Libanonu – zuřivé zabíjení vašich důstojníků a velitelů brigád – je jen nepatrný příklad hrůz, které vás čekají, a blížících se nočních můr, které zničí vaše sny.
[…]
„Ó sionisté, to, co nevíte, je to, co jsme pro vás připravili – mimo Palestinu, stejně jako uvnitř Palestiny. To, co jste viděli v oblasti Gazy, uvidíte i na jiných místech, dá-li Alláh.“



Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 5 Průměrně: 4.8 ]







Článek Šéf Palestinského islámského džihádu: „To, co jste viděli v okolí Gazy, uvidíte i jinde, dá-li Alláh“ (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden