Rozhovor s lékařem, který dostal více než 2 roky nepodmíněně za vydávání falešných potvrzení o „covid očkování“
RSS

Rozhovor s lékařem, který dostal více než 2 roky nepodmíněně za vydávání falešných potvrzení o „covid očkování“


Již před časem jste si zde mohli přečíst o velmi přísných rozsudcích pro německé lékaře, kteří vydávali výjimky z nošení roušek nebo  falešná potvrzení o „covid očkování.“
Všichni dostali trest několika let nepodmíněně (většinou něco mezi 2-3 lety).
Tedy v zemi, kde většina muslimských vrahů a teroristů skončí pouze na relativně krátkou dobu v psychiatrické léčebně a mnoho dalších zločinců – často i násilných recidivistů – vyvázne s podmínkou, jsou velmi přísně trestáni ti, kdo se postavili proti zvráceným – a dokonce i protiústavním – nařízením vlády.
Dva roky a tři měsíce vězení bez možnosti podmínečného propuštění – tak zněl verdikt pro lékaře Heinricha Habiga na konci září. Jeho zločin: Vydával očkovací průkazy lidem, kteří se nechtěli nechat očkovat, ale cítili se státem nuceni nechat se očkovat tím, že diskriminoval neočkované.
Vydával tak tzv. „covid pasy,“ aniž by jim ve skutečnosti vstříkl genovou terapii mRNA, běžně označovanou jako „očkování.“ Již dříve byl odsouzen na dva roky a deset měsíců částečným rozsudkem trestního kolegia Krajského soudu v Bochumi, kterému předsedala soudkyně Petra Breywisch-Lepping.
Habig strávil 16 měsíců ve vyšetřovací vazbě. Podle vlastního hodnocení Habig pomáhal lidem, kteří se ocitli v osobní nebo ekonomické tísni a na které byl vyvíjen „existenční tlak“ ohledně očkování.
Měl na výběr pouze mezi tím, zda své pacienty „naočkuje“ proti svému přesvědčení – nebo jim vydá očkovací certifikát, aby je osvobodil od domnělé nebo skutečné nouze. Cítil se více zavázán Hippokratově přísaze a blahu svých pacientů než právní situaci.
Poté, co byl v soudní síni po vyhlášení druhého rozsudku (a odsezení 16 měsíců) propuštěn, nyní Habig poprvé promlouvá k veřejnosti o svém pobytu ve vězení a o svých motivacích. Jeho spoluvězni si ho vážili; mnoho „drsných hochů“ nemohlo pochopit, proč je ve vězení, řekl Habig.
Většina soudních úředníků se také chovala dobře. Někteří dokonce vyjádřili soustrast. V některých případech však došlo i k neuvěřitelnému obtěžování, jak říká lékař v rozhovoru. Třeba když na něj při procházce ve sněhu křičel bachař, skoro sám na široké chodbě: „Habigu, nasaď si roušku!“
Podle lékaře se ve vězení vyskytovalo obrovské množství krys. Například v případě spoluvězně se krysa dostala do jeho cely přes záchod.
Lékař v rozhovoru podrobně a živě popisuje, co musel za mřížemi vytrpět. Jak ve vězeňské místnosti u soudu strašně prochladl a dokonce byl dlouhou dobu předváděn s pouty na kotnících jako zločinec.
Habig popisuje, jak se jeho vnoučata, s nimiž měl dříve velmi blízký kontakt, začala bát, když ho poprvé navštívila ve vězení, že tam budou muset zůstat. Vypráví, co mu dalo sílu přežít všech těch šestnáct měsíců ve vězení: láska k manželce a hluboká víra v Boha.
Umíte-li německy, můžete se podívat na první část rozhovoru s dr. Habigem zde .


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 2 Průměrně: 5 ]







Článek Rozhovor s lékařem, který dostal více než 2 roky nepodmíněně za vydávání falešných potvrzení o „covid očkování“ se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden