Na světové islámské konferenci o fatwě vystoupila i zástupkyně EU, aby podpořila islám v Evropě
RSS

Na světové islámské konferenci o fatwě vystoupila i zástupkyně EU, aby podpořila islám v Evropě


Kolik důkazů je ještě zapotřebí, aby Evropané pochopili, že v plánu je islamizace většiny našeho kontinentu? Vždyť v centru této islamizace je samotná EU, která dlouhodobě i z vašich peněz platí štědré dotace různým organizacím Muslimského bratrstva.
Článků k tomuto tématu jste si zde však mohli přečíst bezpočet.
Stejně tak je důkazem podpora muslimské invaze a prosazování kvót ze strany EU. Islamizace se v poslední době výrazně zrychlila a je zajímavé, že nyní již proti tomu nikdo neprotestuje tak, jak tomu bylo v roce 2015.
Většina Evropanů stále plně podporuje EU i členství v této pro Evropany ničivé organizaci.
Marion Lalisse, která promluvila na konferenci o fatwě arabsky, mimo jiné oznámila, že vede konzultace s neziskovkami a výzkumníky, aby vytvořila mapu nenávisti vůči muslimům v Evropské unii:

كلمة السيدة ماريون لاليس منسقة مكافحة كراهية المسلمين بالمفوضية الأوروبية – بروكسل خلال مؤتمر الفتوى وتحديات الألفية الثالثة pic.twitter.com/d7flzUziGM
— مفتي جمهورية مصر العربية (@Egypt_Mufti) October 18, 2023



Tato „koordinátorka EU v boji proti islamofobii“ také uznala přínos islámu a islámského dědictví pro Evropu.
Zřejmě tím měla na mysli ono dobytí částí Evropy Osmany a Maury. Částí, které se podařilo dobýt zpět, aby se je nyní podvratná EU snažila opět předat muslimům.
A nejen tyto části, muslimům již předávají i další oblasti Evropy, kterým se v minulosti podařilo islamizaci vyhnout.
Tato šílená bruselská islamofilka hovořila na konferenci, která neustále zdůrazňovala nadřazenost muslimů nad nemuslimy a nutnost všesvětového zavedení práva šaría.
Proti tomu se však Bruselem vyslaná škůdkyně, kterou si také povinně platíte, nijak nevymezila, jen zdůrazňovala, že se zasadí o přísnější boj proti islamofibii.
Na téže Světové konferenci o fatwě ředitel oddělení dialogu v Egyptském domě fatwy šejk Taher Farouk Zaid připomněl, že „ právo šaría se podrobně zabývá formami homosexuality, odrazuje od nich, kvalifikuje je jako nemorálnost a stanoví za ně tresty.“
K těmto trestům patří většinou trest smrti shozením z výšky, kamenováním, stětím nebo oběšením. Jen výjimečně jsou uvalovány mnohaleté tresty vězení.
Řekl: „Právní fatwa je jednou z věcí, které přispívají ke  stavu společenské stability a eliminaci negativních jevů. Fatwa  House usiloval o vydání solidní vědecké fatwy týkající se stavu homosexuality a jejích příčin.“
Tolik z konference, kterou podpořila také EU – a to dokonce včetně účasti zástupkyně pro boj proti islamofobii.
Co na to asi jindy militantní evropská LGBTQ komunita? Zřejmě s potěšením vítá další muslimské ilegály, kteří se už těší, až těmto vítačům předvedou, jak vypadá takový „letecký den.“
Jen pro představu: níže najdete reálné záběry trestání homosexuálů v Iráku. Brzy také v Evropě? Zdá se, že EU to podporuje…

document.createElement('video');
https://necenzurovanapravda.cz/wp-content/uploads/2021/02/homoiraq.mp4



Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 2 Průměrně: 5 ]







Článek Na světové islámské konferenci o fatwě vystoupila i zástupkyně EU, aby podpořila islám v Evropě se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden