Klimatičtí fanatici v OSN chtějí zhoršit světový hlad
RSS

Klimatičtí fanatici v OSN chtějí zhoršit světový hlad


OSN je další institucí, tlačící na zrušení zemědělství. V praxi už vidíme jak jsou v Holandsku ve jménu klimatické agendy vyvlastňovány farmy, což se má postupně týkat i dalších zemí EU.
Nedávno ve svém proslovu pro změnu upozornil „klimatický car“ John Kerry na nutnost razantního omezení zemědělství – a to bez ohledu na dalekosáhlé důsledky, které by ukončení chovu dobytka i snížené využívání hnojiv přineslo.
Samotné snižování CO2 je pro rostliny nepříznivé, ale plány, se kterými zločinecké organizace jako je EU, WEF či OSN přichází, musí vést neodkladně přímo k hladomorům…
Přestože na celém světě stále hladoví více než 800 milionů lidí, klimatičtí fanatici v OSN prosazují masivní omezení zemědělství. Méně potravy a dražší jídlo by zhoršilo světový hlad a potenciálně by vedlo ke smrti milionů lidí.
Je plánem vylidnit svět záměrným odsouzením lidí k hladovění?
Britský „Guardian“ poskytl malý vhled do práce na úrovni OSN, který by měl lidi přimět k zamyšlení. Klimatická agenda jde také ruku v ruce s podstatnou destrukcí zemědělství.
To je krok, který by se dal označit za krutost vzhledem k tomu, že na celém světě hladoví více než 800 milionů lidí. Zde je náhled na zprávu britských novin :

S malou skupinou úředníků pracoval Steinfield, vedoucí oddělení pro hospodářskou politiku Organizace OSN pro výživu a zemědělství (FAO), měsíce na zprávě, která analyzovala spojení mezi šesti hlavními druhy hospodářských zvířat a změnou klimatu, kterou zkoumali.
Všichni věděli, že by to mohlo být výbušné. „Byl jsem velmi frustrovaný, že se téma hospodářských zvířat a životního prostředí neprosadilo, i když lidé tiše přijímali, že jde o velký problém – pro změnu klimatu, ale také pro vodu a biologickou rozmanitost,“ řekl. 
„Ale nikdo neměl zájem se do toho dostat, protože si myslím, že se bál, co by to mohlo znamenat.“
Další představitel FAO, Michel Criollo, připomněl: „Nikdo nechtěl udělat další krok a říci, že zemědělství je pro planetu problémem a musíme jej zmírnit – a to i prostřednictvím potenciálního snížení úrovně produkce nebo změnit věci méně ziskovým způsobem.“

Podle zprávy byl také vyvíjen obrovský tlak na Organizaci OSN pro výživu a zemědělství (FAO), aby „změnila narativ o hospodářských zvířatech.“
Chtějí lidem sdělit, že hospodářská zvířata jsou škodlivá (pro klima), a že by se v zemědělství měla změnit spousta dalších věcí. Mimo jiné by se také mělo výrazně omezit používání hnojiv, což by však výrazně snížilo výnosy plodin. 
Pokud však nyní není dostatek jídla pro všechny, jak to bude ve světě vypadat, pokud se zemědělství omezí takovým způsobem, jak to plánuje OSN a další podvratné organizace?
Lze předpokládat, že většina rozvojových zemí podobné návrhy na základě zkušeností ze Srí Lanky nebude akceptovat. Tato šílená politika se tak bude opět týkat zejména Západu – v čele s EU…


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 3 Průměrně: 4 ]







Článek Klimatičtí fanatici v OSN chtějí zhoršit světový hlad se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden