Náhoda? Rekordní invaze zachvátila nejen Evropu, ale také USA
RSS

Náhoda? Rekordní invaze zachvátila nejen Evropu, ale také USA


V letošním roce zaznamenává Evropa bezprecedentní invazi – tentokrát zejména z Afriky – aniž by to média (a tedy i obyvatelstvo) nějak zásadně zajímalo.
Jak zde stále dokola upozorňuji, tak rekordy hlásí nejen Lampedusa, jejíž problémy již musel přiznat také mainstream, ale i další místa na vnějších hranicích EU – od jihozápadních Kanárských ostrovů, které byly nuceny vyhlásit výjimečný stav – až po severovýchodní cíp EU, Lotyšsko.
Nyní se navíc vedení USA a EU dohaduje o tom, že by se na obou územích rozmístil zhruba milion Palestinců. Média se budou nyní snažit z nich udělat co největší chudáčky, aby byli lidé ochotni tuto další invazi akceptovat.
V USA byl v září zaznamenán vůbec nejvyšší počet ilegálů, kteří se pokoušeli překročit hranice do země. V tomto fiskálním roce překročilo hranici USA téměř 2,5 milionu lidí.
Letos bylo na hranicích USA náhodně zachyceno dokonce 267 islámských teroristů. A to jsou muslimové mezi migranty do USA menšinou, zatímco mezi těmi, kteří míří do Evropy, je vyznavačů islámu asi 99%.
V EU musí být toto číslo tedy mnohem vyšší, protože pro teroristy je Evropa dostupná mnohem lépe – a to ať už z Afriky nebo Asie.
Nicméně v Evropě je běžné procházet bez pasů a rozhodně ne každý je zachycen na hranicích. Je zřejmé, že ani zločince a teroristy by systém jen tak neodhalil.
To ukazují mimo jiné i dva aktuální případy z posledního týdne. Jednak jde o tuniského zločince, který při útoku v Bruselu zastřelil dva Švédy.
V roce 2011 utekl z tuniského vězení, aby ihned zamířil na Lampedusu, odkud se pak přemisťoval po celé Evropě. Itálie, Švédsko, Norsko a Belgie – všechny tyto státy ho hostily a ani jeden nebyl schopen odhalit o koho se ve skutečnosti jedná.
To se zjistilo až nyní, po útoku.
Ještě bizarnější je aktuální zjištění, že jeden z teroristických vůdců Hamásu, který byl již před lety hledán pro konkrétní teroristické činy, odešel v 90. letech do Velké Británie , kde žije dodnes. V zemi získal v roce 2000 občanství.
Otázka tedy je, kolik dalších teroristů se v Evropě nachází, aniž by to dané země byť jen tušily.
Nebo jde snad o záměr?
Každopádně jako záměr spatřuji otevřené hranice jak EU, tak USA. Není jistě náhoda, že na obě území letos směřuje rekordní počet muslimských ilegálů.
K tomu mají přibýt již zmínění Palestinci.
Jaké to přinese důsledky pro evropské země i pro USA si snad domyslíte sami…
 
 
 


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 1 Průměrně: 5 ]







Článek Náhoda? Rekordní invaze zachvátila nejen Evropu, ale také USA se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden