Naštvaná Clintonová byla obviněna z podpory Bidenova válečného štváčství (video)
RSS

Naštvaná Clintonová byla obviněna z podpory Bidenova válečného štváčství (video)


Již i mnoho skalních voličů demokratů si uvědomuje, že v dnešní době jde o stranu válečných štváčů, kteří se snaží rozdmýchávat konflikty po celém světě.
A ti voliči, kteří si to zatím neuvědomují, na to možná přijdou poté, co shlédnou podobná odhalení.
Vzhledem k tomu, že mezinárodní titulky opět zmiňují možnost 3. světové války, tentokrát spojené s událostmi v Izraeli a Gaze, a nikoli s Ukrajinou, se Bílý dům dostává pod rostoucí kritiku za Bidenovo špatné zvládání světových událostí a hlavních geopolitických ohnisek.
Mnoho expertů si v poslední době všimlo, že  demokraté se stali „válečnou stranou “ – vyhrotili situaci jak na Ukrajině, tak na Blízkém východě, vzhledem k miliardám amerických zbraní, které jsou nalévány do horkých válek, ale bez smyslu nebo plánů na „odrazovou rampu.“
Toto napětí vyplulo na povrch během debaty, které se zúčastnila válečná štváčka Hillary Clintonová, která jako tehdejší ministryně zahraničí dohlížela na „ špinavé války“  v Libyi a Sýrii.
O zahraničních konfliktech se vyjádřila v pondělí v rámci panelu Institutu globální politiky na Kolumbijské univerzitě. V jednu chvíli vypukla ostrá hádka, když  se aktivista postavil, aby vyzval Clintonovou kvůli její podpoře „válečného štvaní“ prezidenta Joea Bidena .
Stalo se to asi 30 minut po události, ale trvalo to několik minut. Clintonová vyštěkla a zakřičela, aby si muž sedl. Během ostré výměny názorů Clintonová, která očividně ztratila trpělivost, muže prosila: „Tak se posaďte. Vyslechli jsme si váš názor, děkuji mnohokrát,“ a navíc se pokusila reagovat na kritiku během napjaté situace slovy:
„ Je mi líto, ale někteří z nás jsou v týmu Ameriky i přes naše chyby .“
Muž byl později identifikován jako Robert Castle ze Schillerova institutu, skupiny založené zesnulým Lyndonem LaRouchem, která se často objevuje na významných přednáškových akcích, aby hlasitě protestovala.
Když se ho ochranka snažila vyvést z místnosti, muž křičel: „Snaží se nás dotlačit do 3. světové války!“   Clintonová okamžitě odpověděla: „Ach, prosím!“

Hillary Clinton SNAPS after INTERRUPTED mid speech over refusing to call out Joe Biden for getting us into WWIII
pic.twitter.com/52Z8d1Uq0O
— Benny Johnson (@bennyjohnson) October 24, 2023


 


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 1 Průměrně: 5 ]







Článek Naštvaná Clintonová byla obviněna z podpory Bidenova válečného štváčství (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden