Velká Británie: Podívejte se, jak zareagovali muslimové, když jim jistý muž řekl pravdu o Mohamedovi (video)
RSS

Velká Británie: Podívejte se, jak zareagovali muslimové, když jim jistý muž řekl pravdu o Mohamedovi (video)


V poslední době jsou takřka denně v ulicích davy mohamedánů, což jen potvrzuje, jak dalece jsou některá místa islamizována.
Lze považovat za obrovskou odvahu, když se najde jedinec, který jim umí říct nepohodlnou pravdu do očí.
Jako například jistý Brit, který upozornil na to, že pedofilní Mohamed, který pojal za manželku Ajšu v 6 letech, začal konzumovat manželství v době, kdy jí bylo 9 let. Mohamedovi tehdy bylo 54 let.
Tento rodák z Velké Británie, který vyjádřil svůj názor na islám ve Velké Británii, který může, ale nemusí být přijatelný, byl napaden davem muslimů – propalestinských demonstrantů – a zatčen policií.
Proč nebyli násilní útočníci zatčeni, ale zatčen byl pouze muž, na kterého vzteklí mohamedáni útočili? V Evropě jsme dosáhli bodu, ze kterého není návratu, nikdo nemůže kritizovat islám. Evropu čekají temné časy…

This UK native man who expressed his opinion on Islam in UK, which may or may not be acceptable, is attacked by a mob of Muslim migrants pro-Palestine and arrested by the police. Why weren't the violent attackers arrested? We have reached a point of no return in Europe, no one… pic.twitter.com/LqabjJ2shE
— RadioGenoa (@RadioGenoa) October 27, 2023


 
 


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 1 Průměrně: 5 ]







Článek Velká Británie: Podívejte se, jak zareagovali muslimové, když jim jistý muž řekl pravdu o Mohamedovi (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden