Někdo má právo na útok, někdo jen na obranu
RSS

Někdo má právo na útok, někdo jen na obranu


MNISLAV ZELENÝ ATAPANA




Útočník je vždy ve výhodě. Nebo to jen tak vypadá? Ne je to tak! Útočník všechny překvapí, a když se napadený chystá, nedej Bože, k odvetě, tak je hned světem korigován, že má právo na obranu. Tedy myšleno – jen na obranu. O odvetě ani slovo.








Ostatně i v obecné rovině občanských zákonů má útočník i u nás vždy výhodu, protože nerespektuje žádné normy a zákony. Zato obránce se musí bránit podle pravidel a nesmí použít silnější zbraně. Třeba v mém případě, když útočník nezná judo, nesmím k obraně použít chvaty z juda, protože obrana by byla nepřiměřená a tím pádem právně postižitelná. A tak pro jistotu, že by k odvetě Izraele přece jen někdy došlo, zvedla se okamžitě lavina protestů proti tomuto údajnému útoku, který ještě nezačal. A další lavina protestů, že by napadený měl útočníkovi pomáhat, tedy tzv. humanitárně mu dodávat potraviny, vodu, energie, které sám není a nikdy nebyl schopen vyprodukovat – vlastně nikdy po celou dobu existence Gazy. Naučili se jen natahovat ruce pro podpory z celého světa a vlastně mají tu drzost dožadovat se podpory i od svého úhlavního nepřítele, Izraele, kterého chtějí zničit. Místo, aby se věnovali výrobě potravin, raději vyrábějí rakety, což všichni Palestinci evidentně schvalují nebo se na tom nějakým způsobem podílejí. Podobně, jak za dob Hitlera všichni Němci (dobrá, mizivé procento bylo proti a raději uteklo nebo skončilo v koncentráku) hajlovali a vzývali Vůdce jako boha, šli za ním a vraždili nevinné lidé v celé Evropě.





Mluví se, že bychom je neměli házet do jednoho pytle a uvalovat na ně kolektivní vinu za vražedný Hamás. Jistě, jsem pro, ale kdo z Palestinců otevřeně vystoupil proti Hamásu? Oni si teroristický Hamás zvolili, jako svého času Němci si zvolili Hitlera. Zatím jsem nikde neviděl, že by někdo z Palestinců odsoudil vraždy a mučení Hamásem provedené na území Izraele. Že by se někdo z nich proti nim postavil, aby nepadl do pytle těch vinných? Rád se mu omluvím. Všichni Palestinci však jednoduše přistoupili na politickou a válečnou hru vymazat Izrael z mapy a usadit se v jejich městech a zahradách vybudovaných z pouští. Takže, sorry, jsou vinní.
Neslyšel jsem, že by dodnes někdo z nich veřejně neschvaloval krvavé útoky proti bezbranným civilistů, ženám a dětem, které Palestinci Hamásu mučili, dloubali oči a zabíjeli před jejich rodiči a příbuznými. Tohle, že jim káže korán a velký prorok Mohammed? Že by jim sám velký Alláh přikazoval takhle zacházet s židovskými dětmi a zahánět všechny Židy do moře? To pochybuji. Stovky let žili ve vzájemné pospolitosti, donedávna v Íránu a dodnes třeba v Indonésii. Bohové tří monoteistických náboženství jsou jedni a ti samí bohové, tedy někde zvaný Jahve, jinde Alláh, někde prostě Bůh. A ten není zlý. Takže se domnívám, že ani jejich Alláh nemůže být zlý. Zlého si jej terorističtí islamisté jen udělali. Muslimské země svým arabským palestinským bratrům nikdy nepomohli a nepomohou, jak by se logicky a podle koránu mělo dít. Palestinci jsou jimi nastrčení do žhavé zóny, aby za ostatní bojovali a umírali v jejich zájmu zahnat Izraelce, a časem s ostatními islamisty v Evropě i Evropany, do moře, zatímco oni si pohodlně sedí ve svých miliardářských rezidencích.
Takže nyní ve světě mnohde vlaje palestinská vlajka nad davy, které společně s neomarxisty a novodobými levičáky brání útočníka volající chyťte útočníka ve stylu, kdy zloděj volá, chyťte zloděje. A napadenému hned vnucují různá omezení a různé ohledy vůči útočníkovi či humanitární přestávky a nejraději se ohánějí válečnými pravidly mezinárodního práva. Mnozí světoví politici, od USA po západní Evropu, jim, bohužel, na to skočili, včetně šéfa OSN, které ostatně nikdy nic pořádného neudělalo, a Izraeli přátelsky, vnucuje se to slovo farizejsky, radí: ano, stojíme za vámi, braňte se, ale jemně, humánně, prostě jen tak trochu. Odporné! Neboli ať oni nemusí doma řešit nepokoje protestujících islamistů, kteří za posledních 60 let imigrovali za lepším do jejich zemí západního světa. Vytvořili tam velké a mocné komunity se svými zákony a s velkou silou s cílem konečné likvidace nás, pohanských psů. Neboli tito politici vlastně radí: ustupte útočníkovi, jako v případě ustupování Němcům před Mnichovem.
Útočník se žádnými pravidly neřídí. Nikdy . Útočník je však tímto světem s pokroucenými a znásilněnými názory prakticky chráněn, protože napadený by podle něj vlastně neměl útočit a hledat odplatu za provedené zločiny. Proto se jen a stále zdůrazňuje, že napadený Izrael má právo na obranu. Toho práva by tak vlastně mohl použít teprve až při dalším útoku? Jak směšné! Do té doby by měl Izrael sklapnout kramfleky? A čekat na nový útok a všechna ta mučení a vraždy nevinných civilistů nechat plavat? To by se asi velké části nyní protestujícího světa za práva Palestinců jistě líbilo. Hamás je však prostě palestinský, Hamás jsou Palestinci, Hamás reprezentuje všechny Palestince v Gaze, a protože ani palestinská vláda s prezidentem Mahmúdem Abbásem v čele na Západním břehu krvavé útoky Hamásu neodsoudila, tak i Palestinci ze Západního břehu stojí za Hamásem. A Hamás je zločinná forma palestinské islamistické vlády, a tak by se s ní mělo zacházet.
Dej nám Bůh, Jahve a Alláh klid a pokoj.








BLOG


The post Někdo má právo na útok, někdo jen na obranu first appeared on .


Nejčtenější za týden