Bývalý ředitel Obranné zpravodajské agentury tvrdí, že někteří američtí zákonodárci byli zkompromitováni kvůli jejich pedofilním výletům (video)
RSS

Bývalý ředitel Obranné zpravodajské agentury tvrdí, že někteří američtí zákonodárci byli zkompromitováni kvůli jejich pedofilním výletům (video)


Již několik let je patrná snaha utajit seznam klientů Jeffreyho Epsteina, na jehož pedofilním ostrově byla opakovaně přítomna nejedna celebrita či politik.
Smrt Epsteina napovídá, že do pedofilních kruhů musí být zapleteni poměrně vysoce postavení jedinci, v jejichž silách bylo ho včas umlčet.
Nicméně jak se ukazuje, tak za pedofilními rejdy se politici nevydávali pouze na Epsteinův ostrov, ale i do krajin od USA poměrně vzdálených.
V nedávném rozhovoru s politickou komentátorkou Joy Thayerovou odhalil bývalý ředitel Obranné zpravodajské agentury (DIA), generál Michael Flynn, šokující příběh obklopující morální integritu jistých členů amerického zákonodárného sboru.
Tvrdil, že vliv globalistické agendy na tyto úředníky pramení z kompromitujících situací, ve kterých se nacházejí během oficiálních zahraničních cest.
Vyjádřil své opovržení nad tím, co popsal jako „totálně, úplně rozbitou“ Sněmovnu reprezentantů, o které tvrdí, že je pod palcem korporátních lobbistů a globalistů.
Podle Flynna se těmto externím subjektům podařilo polapit některé zákonodárce prostřednictvím kompromitujících situací během cest delegace Kongresu (CODEL) do zahraničí.



Příběh bývalého šéfa DIA nabral ještě temnější směr, když tvrdil, že při některých z těchto cest byli členové Senátu i Sněmovny kompromitováni tím, že spali s dětmi.
„Sněmovna reprezentantů je právě teď totálně, úplně rozbitá. A politici jsou zcela vlastněni korporátními lobbisty a upřímně řečeno, globalisty, kteří vlastní mnoho z těchto lidí, protože byli kompromitováni při některých z těchto výletů do zámoří, kde jsou tito členové Sněmovny i Senátu kompromitováni tím, že spí s dětmi.
A dělají kompromisy. A to jsou skutečné věci. Jsou to velmi reálné věci, nebo je zatáhnou do světa velkých peněz,“ řekl Flynn.

How many politicians are compromised in this?
More than we think pic.twitter.com/vB1ymfPC1u
— Hodgetwins (@hodgetwins) October 29, 2023


Americký generál tímto jen potvrzuje, že většina politiků jsou pouhými loutkami, které jsou buď lehce zkorumpovatelné nebo vydíratelné. I to jsou důvody, proč většina z nich pracuje proti zájmu těch, kdo je volí.


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 0 Průměrně: 0 ]







Článek Bývalý ředitel Obranné zpravodajské agentury tvrdí, že někteří američtí zákonodárci byli zkompromitováni kvůli jejich pedofilním výletům (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden