Společnost Pfizer potvrzuje to, co mnozí již dlouho věděli: Takzvaná „Covid vakcína“ je genová terapie (video)
RSS

Společnost Pfizer potvrzuje to, co mnozí již dlouho věděli: Takzvaná „Covid vakcína“ je genová terapie (video)


Takzvaná „Covid vakcína“ samozřejmě v ničem neodpovídá klasické definici vakcíny. Prezentovat tak tento genový produkt jako „vakcínu“ lze jednoznačně nazvat šířením dezinformací.
Jak nyní prokázali i v australském parlamentu, ve skutečnosti se jedná o genovou terapii, což již mnozí z nás dávno ví, jen mainstream to odmítá akceptovat.
Minulý týden se v australském parlamentu odehrála zajímavá schůzka, která prošla téměř bez povšimnutí. Pět minut před koncem bylo senátorovi Gerardu Rennickovi umožněno položit poslední otázku.
Rennick se rozhodl vyzpovídat Australský úřad regulátora genových technologií (OGTR) ohledně řady dokumentů, které objevil.  Dokument na webových stránkách společnosti Pfizer  objasňuje, že transfekce je klíčovou součástí výrobního procesu genové terapie.
Transfekce je technika, při které se fragment DNA nebo RNA zavádí do kultivované buňky. Tento kousek DNA nebo RNA obsahuje instrukce k manipulaci s buněčnými procesy. „To je na webových stránkách společnosti Pfizer,“ řekl Rennick.

Webové stránky Americké společnosti pro genovou a buněčnou terapii  také informují o takzvané vakcíně proti Covidu mRNA, která „krátce zavádí nový genetický materiál do buněk za účelem tvorby protilátek.“ Doslova se tam říká: „Je to genová terapie.“

Senátor také ukázal  dokument australského úřadu pro dohled nad drogami TGA, který uvádí, že mRNA pro vakcínu proti koronaviru společnosti Pfizer byla vytvořena pomocí plazmidové DNA.
„Takže Pfizer sám přiznává, že mRNA vakcíny jsou genová terapie, Americká společnost pro genovou a buněčnou terapii přiznává, že mRNA vakcíny jsou genová terapie a TGA přiznává, že DNA byla použita ve výrobním procesu. Proč tedy mRNA vakcína nebyla testována na genotoxicitu a proč ji OGTR nepovažovala za genetické inženýrství?“ ptá se senátor Rennick.

Dr. Raj Bhula z OGTR byla trochu na rozpacích. Uvedla, že mRNA vakcíny proti koronaviru byly do Austrálie dovezeny, což znamená, že žádná mRNA nebyla vyrobena v Austrálii.
„Pokud byla mRNA vyrobena v Austrálii a použita jako genetické inženýrství při modifikaci mRNA, pak by podle zákona o genové technologii musel být udělen souhlas pro tento výrobní krok,“ tvrdila Bhula .
„To je v rozporu s tím, co jste říkala předtím. Před chvílí jste řekla, že genová terapie a genetické inženýrství nebyly použity. Teď říkáte, že nejste zodpovědná za přezkoumání genové terapie, protože vakcína byla vyrobena v jiné zemi,“ vyštěkl na ni Rennick.
Bhula zopakovala, že zákon o genových technologiích se nevztahuje na výrobní proces v jiných zemích. „Ale transfekce se tu odehrává. Transfekuje buňky australských občanů,“ kontroval senátor.
„S tím nesouhlasím,“ odpověděla Dr. Bhúla.
„To je to, co říká Pfizer. Dokonce i oni připouštějí, že transfekce je součástí genové terapie,“ zdůraznil Rennick.
Dr. Bhula: „Ne, senátore.“
„Nesouhlasíte s Pfizerem, s lidmi, kteří vakcínu skutečně vyrobili?“
„To záleží na tom, jakou definici genové terapie použijete,“ tvrdí Bhúla.
Senátor  odkazuje na X  na zákon o  genových technologiích z roku 2000 , který jasně říká, že mRNA vakcíny od společností Pfizer a Moderna by měly být regulovány OGTR.
„Je jasné, že byl porušen zákon a lidé v důsledku toho trpěli. Úřady musí být pohnány k odpovědnosti.“
Senátor Rennick vystopoval několik dokumentů od společností Pfizer, TGA a Americké společnosti pro buněčnou a genovou terapii, které potvrzují, že takzvané mRNA  vakcíny jsou produkty genové terapie.
A to navzdory skutečnosti, že úřady po léta tvrdily, že mRNA vakcíny nejsou genovou terapií. V tomto případě můžeme s jistotou hovořit o největším experimentu na světě vůbec.


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 3 Průměrně: 5 ]







Článek Společnost Pfizer potvrzuje to, co mnozí již dlouho věděli: Takzvaná „Covid vakcína“ je genová terapie (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden