Řecko: V Aténách demonstrovali pákistánští islámští extremisté proti rouhání
RSS

Řecko: V Aténách demonstrovali pákistánští islámští extremisté proti rouhání

Jedná se stále o reakci na výrok  bývalé tiskové mluvčí indické vlády , v němž pouze řekla to, co je pravda, tedy že Mohamed byl pedofil, neboť se s Ajšou oženil v jejích 6 letech a manželství začal konzumovat, když  jí bylo 9.
Demonstrace, které zatím probíhaly v Indii, kde se zvrhly ve vlnu násilí, takže záhy došlo k zatýkání a bourání domů vzteklých muslimů, se postupně objevují ve všech islámských zemích, kde se protestuje proti rouhání v Indii a mohamedáni zároveň žádají přísné potrestání ženy, která řekla pro muslimy nepříjemnou pravdu.
Nyní se demonstrace na toto téma dostala i na evropský kontinent – (zatím) do Řecka.

Pákistánci v Aténách vyzvali muslimy, aby se shromáždili před indickou ambasádou na protest proti „rouhání“ proti Mohamedovi, zakladateli islámu. Pákistánský účet hovoří o takzvaném antimuslimském extremismu indické vlády, aby odvrátila pozornost od vlastního pronásledování, vylučování a masakrů muslimů v Balúčistánu.
Andreas Mountzouroulias, šéfredaktor Directus, řekl, že: „V Řecku se objevila velká populace, která se zabývá vydíráním. Stručně řečeno, řecká zahraniční politika je v ohrožení a má tendenci stát se rukojmím takzvané pákistánské komunity“.
„Demonstrace síly určité skupiny Pákistánců v centru Atén je signálem nebezpečí, které nemůžeme ignorovat. Řecká vláda nese konečnou odpovědnost za tuto neuvěřitelnou provokaci vůči Indii a je třeba okamžitě jednat!
Pákistán je v současnosti považován za spojence číslo 1 Turecka! Turecko a Pákistán zahájily společnou mediální (dezinformační) strategii s cílem vytvořit příběh, který odpovídá geografickým, politickým a vojenským zájmům Středomoří a jižní Asie.
Jde zjevně o turecko-pákistánskou informační alianci jako součást turecké hybridní války, kterou Ankara vede proti Řecku v Egejském moři a východním Středomoří nejméně dva roky.
Nezapomeňte, že Turecko a Pákistán neustále provádějí cvičení v Egejském moři a východním Středomoří. Pákistán a Turecko se sbližují.“
Demonstrace se nakonec zúčastnilo kolem 30 až 40 lidí.  Na shromáždění proti „rouhání“ před indickou ambasádou v Aténách zavlála také vlajka pákistánské islamistické strany Tehreek-e-Labbaik (TLP). Vůdce TLP, Khadim Hussain Rizvi, v minulosti (také v průběhu demonstrací proti rouhání) vyzval ke svržení jaderné bomby na Nizozemsko, „aby bylo vymazáno z mapy“. 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ]


Nejčtenější za týden